Oblečenie na turistiku pre naše nežné pohlavie

Ak je turistika či outdoor vaším životným štýlom, investícia do výbavy vždy nájde využitie. Vybrali sme pre vás pár veci s cenovkou, ktorá nepotrápi vašu penaženku.

Dámske termo tričko Sportful 2nd SKIN

Názov „2nd skin”, teda „druhá koža” prezrádza potrebné vlastnosti na intenzívne športové nasadenie. Termo s dlhým rukávom od Sportful disponuje príjemný materiálom, ktorý je rôzne navrstvený v jednotlivých častiach pre správny odvod vlhkosti a zároveň ľahkú izoláciu. Vďaka tomu prináša otimálny telepný komfort, priedušnosť a príjemný pocit kdekoľvek mierite po svoj výkon. Tričko sa vyrába v troch farebných prevedeniach a jeho cena je 69,90 €. Pre viac info navštívte náš MTHIKER shop.

Dámske ponožky Ortovox W´s Alpinist Quarter Socks

Ponožky od značky ORTOVOX sú ideálne do hôr, vynikajú predovšetkým svojim ergonomickým tvarom. Sú pletené zo zmesi 100 % ekologickej Merino vlny a syntetiky. Ergonomický tvar prispieva k celkovému komfortu a ponožky neschádzajú a pomáhajú zamedzovať tvorbe pľuzgierov. Vďaka tomu sú veľmi odolné, príjemné a funkčné. Vlna absorbuje vlhkosť do svojho vnútra ale zároveň hreje aj za mokra. Má antibakteriálne schopnosti. Ich cena je 23,90 € a viac info nájdete na našom MTHIKER shope.

Inov-8 RACE ELITE PEAK 2.0 šiltovka

V slnečných mesiacoch si treba na horách určite chrániť hlavu pred ostrým slnkom a vyhnúť sa tak migrénam či úpalom. Šiltovka od značky Inov-8 je ideálny spoločník pre tieto potreby, Elite Peak 2.0 je jednoduchá a vysoko funkčná šiltovka z rýchloschnúceho materiálu. Zároveň je ľahká a zbaliteľná, takže vám nikdy nezaberie veľa miesta v batohu. Jej cena je 23,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shop.

Tričko MTHIKER unisex

Naše MTHIKER tričko je navrhnuté pre zimných outdoor nadšencov a vyrobené z udržateľných materiálov, čo potvrdzuje aj certifikácia ekologickej potlače GOTS. Základ trička je od značky Stanley/Stella, ktorá taktiež spĺňa najvyššie ekologické a etické štandardy výroby. Balíme ich do 100 % rozložiteľných obalov, ktoré sú recyklovateľné. Je určené nielen pre dámy ale aj pre pánov. Zakúpiť si ho môžete v cene 15,90 € a viac info nájdete u nás v MTHIKER shop.

Dámske outdoorové nohavice Northfinder KELIA

Softshellové nohavice s outdoorovým vzhľadom, ktoré sú vhodné na jarné využitie. Vďaka dokonalému systému nastavenia pásu dobre sedia a nebránia dýchaniu. Predné vrecká sú na zips a bezpečne uschovajú všetko, čo potrebujete mať pri sebe. Spodná časť nohavíc sa dá zúžiť podľa potreby. Predávajú sa vo viacerých farebných variantoch s cenou 69,90 € a pre viac info navštívte náš MTHIKER shop.

Vesta Viking Becky Pro black

Hybridná dámska vesta Becky Pro Vest ide s dobou vďaka 100 % recyklovanému externému materiálu. Bočné časti sú mimoriadne pružné s vysokou odolnosťou proti oderu. Vnútro je izolované a tým chráni pred chladom a vetrom, zároveň umožňuje pokožke voľne dýchať. Primaloft poskytuje tepelný komfort, je mäkký a schne rýchlejšie ako páperie. Predáva sa v dvoch farebných prevedeniach (čierna a ružová) s cenou 79,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Dámska primaloft bunda Silvini Cesi

Bunda je veľmi dobre odolná voči vetru, vrchný materiál čiastočne odolný voči vode. Stredový zips podložený légou a ukončený do ochrany brady voči oderu. Dobre zbaliteľná do jedného z vreciek, ľahká kapucňa skrytá v golieri. Bunda disponuje dvomi bočnými vreckami na zips. Rukávy a spodný diel bundy sú ukončené do pružných lemov. Značka Silvini ju vyrába v dvoch farebných prevedeniach (červená a žltá) za 135,90 €. Pre viac info navštívte náš MTHIKER shop.

Black Diamond MISSION XP LEATHER Storm Blue

Turistická obuv na dlhé dni v horách s nerovným terénom a výstupmi mimo chodníkov. Má semišový kožený zvršok, ktorý je vhodný pre celoročné použitie. Podrážka je super priľnavá, čo umožňuje istý pohyb v teréne, gumová ochrana špičky a bočné pogumavanie dodávajú odolnosť a ochranu. Vďaka praktickým pútkam na jazyku a päte sa topánky ľahko obúvajú a v prípade potreby ich môžete pripnúť k úväzu alebo batohu. Predávajú sa v cene 149 € a pre viac info navštívte náš MTHIKER shop.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Prvá pomoc na horách - bezpečne za každých okolností PR článok

Prvá pomoc na horách - bezpečne za každých okolností

Hory sú krásne, no nebezpečné. Preto treba mať so sebou výbavu, ktorú možno využiť v prípade vyhrotenej situácie.
Turistická sezóna sa otvára - máš všetko? PR článok

Turistická sezóna sa otvára - máš všetko?

Tatranská uzávera končí, sneh je takmer všade úplnou minulosťou a teploty stúpajú. I tentokrát platí, že na niektoré kúsky výbavy neradno zabúdať a iné vedia veľmi pomôcť.
Oblečenie vyrobené s láskou k prírode PR článok

Oblečenie vyrobené s láskou k prírode

Už sme zvyknutí, že vieme zohnať množstvo kvalitných kúskov oblečenia a výbavy. Čo však také, ktoré okrem kvality nezaťažuje prírodu?

Výber z produktov

keyboard_arrow_up