mate niekto dobre skusenosti s urazovym poistenim, resp. tip na dobru poistovnu? Platil som v nemenovanej "modrej" poistovni 90 EUR/rok urazove poistenie a za zlomenu klucnu kost som dostal 58 EUR Pripadne aj pre zasah HZS ?
Volal som ta lebo mi tiež nebolo jasné o čo ide. No systém je taký ,že alpenverein ma viacero sekcií napr edelweiss alebo innsbruck a medzi nimi je boj o členov. Ja ostávam v sekcii edelweiss kedže som tam aj minulé roky. na karte to máte napísane v akom členstve ste. Kedže všetci sa prezentuju pod menom Alpenverein je v tom chaos. Nejaké tie ich výhody a nevýhody som nestudoval tak ak si niekto dá prácu s tým tak to tu može hodiť.
mam posledne 4 karticky a bol som v sekcii Innsburck, ale potom som to objednaval cez iny web a zrazu som Edelweis. Vobec, som netusil, ze je v tom rozdiel
9 rokov som v tej istej, Innsbruck, rok 2019 som niekde stratila aj s Jamesom Nedávno prišiel ale mail, že v Čechách a na Slovensku ukončili spoluprácu so sekciou v Innsbrucku. Keď som robila členstvo teraz, tak pri odoslaní formulára automaticky potvrdíte, že súhlasíte so vstupom do ALPINEVEREIN. CZ, sekcia Austria (102) a rovno súhlasíte s ukončením členstva v iných sekciách.
Ktorá sekcia je výhodnejšie neviem. Myslím, že veľký rozdiel tam nie je. Pohodlne som zadala len svoje číslo preukazu a automaticky mi vyskočili aj moje deti. Poistenú mám prípadnú trvalú invaliditu aj smrť a to pre nás všetkých štyroch. Cena 93,47 eur. Ja ako samoživiteľ s deťmi mám ale výraznú zľavu na poistení. Neviem ako to vychádza iným.
No napr. Rokošport Žilina je Innsbruck resp prešiel tam tento rok lebo minuly rok som ešte ako edelweiss sa tam poistoval ale nikde sa to nedočítam. Ak si zvoliš Innsbruck alpevverein.sk Tak sa dovoláš v Slovenčine ak si zvolíš edelweiss edelweiss.sk dovolaš sa v Češtine. Proste jedno poistenie ale dva bojujúce tábory o klientov. ale tie výhody jednej alebo druhej strany sa mi ozaj neche študovat. Napr ak sa dáte cez Rokošport máte tam zlavu na ich zájazdy. Ten druhy Vám dá zase nejakú mapu ale positné krytie je podla mna to isté napr. pozrel som krytie nákladov na záchrannú akciu a je pri oboch 25 000 EUR
JAMES ti hradí zásah HZS len na území Slovenska. Alpineverein v Európe, plus môžeš si poistiť trvalú invaliditu, či smrť všetkých členov rodiny, ak cestujete na túry do zahraničia. Ak potrebuješ poistenie len na Slovensku, stačí aj JAMES alebo iné komerčné poistenie. Čo sa zásahu HZS týka, deti do 18 rokov poistené na Slovensku byť nemusia. Zo zákona majú zásah HZS bezplatný. Vlastne všetky osoby, ktoré nemajú spôsobilosť na právne úkony
Kedysi som to pozeral a Alpenverein mal trochu vyssie krytie a trochu menej vyluk.
S tym pohybom mimo znacenych tras by to malo byt uplne jedno - s tym sa pocita v obidvoch pripadoch.
Kedysi som to pozeral a Alpenverein mal trochu vyssie krytie a trochu menej vyluk.
S tym pohybom mimo znacenych tras by to malo byt uplne jedno - s tym sa pocita v obidvoch pripadoch.
To je novinka pre mňa, vďaka
Pár rokov v Jamese už nie som, toto som nepostrehla veru. Vždy som bola ale poistená duplicitne JAMES - Alpineverein.
Prosím vás, viete mi poradiť? Hľadám nejakú kombináciu cestovného poistenia + úrazového poistenia pre rizikové športy v zahraničí. Som zistil, že moje súčasné poistenie tam ráta aj cyklistiku, ak som nebol na ceste, či cyklotrase. Športy čo by som mal záujem, tak určite cyklistika, turistika, vodné športy ako kajak, či raft. Bolo by fajn, aby to platilo aj v SR.
Zvyknem pouzivat Union cestovne pouzitie, na konkretnu dobu aktivity (da sa za par minut vyklikat cez web formular) . Aktualne vyluky nemam podrobne nastudovane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ktorá sekcia je výhodnejšie neviem. Myslím, že veľký rozdiel tam nie je. Pohodlne som zadala len svoje číslo preukazu a automaticky mi vyskočili aj moje deti. Poistenú mám prípadnú trvalú invaliditu aj smrť a to pre nás všetkých štyroch. Cena 93,47 eur. Ja ako samoživiteľ s deťmi mám ale výraznú zľavu na poistení. Neviem ako to vychádza iným.
https://james.sk/articles.asp?portal_id=1&pageid=16&id_dependency=14071&akcia=1
https://james.sk/articles.asp?portal_id=1&pageid=16&id_dependency=14071&akcia=1
To je novinka pre mňa, vďaka
Pár rokov v Jamese už nie som, toto som nepostrehla veru. Vždy som bola ale poistená duplicitne JAMES - Alpineverein.
vie mi pls niekto povedať či je nejaký rozdiel medzi klasickým poistením Alpenverein na rok a Alpenverein Weltweit Service, ktoré sa dá použiť aj na termín od - do?
https://www.alpenverein.sk/poistenie-v-ramci-clenstva-v-av/
dole vo formulári sa dá prepnúť na Bestimmte reise
https://oeav.mitgliederversicherungsservice.at/aws/