Kempovanie a vsetko okolo toho (stany, spacaky, karimatky, varice...)
ako kempový s deťmi to už radšej ísť do niečoho väčšieho a ťažšieho
mam kempový pre rodinu od českeho Jureka , kempy 4.. odporučam, neni to male ,ale ked sa vozí autom, je to jedno, hlavne že ma dve izby a velku chodbu s dvoma otvormi takže ,ked pride prehánka pomestíme sa do chodbičky v kresielkach
Ak dobre vidim, ze novy stal okolo 120e a teraz by si, za nie moc stary a stale v dobrom stave, dal par desiatok evri, a chces to do "pekneho" pocasia v kempoch, tak asi kludne moze byt. Necakaj ale ze vydrzi nejak extra dlho a vela (vela dazda, silnejsi vietor mozu byt problem).
Ale tak neviem co stoja "nove kvalitne" kempovacie stany (viem co stoja turisticke, a oproti nim je toto cena podlozky)
ako kempový s deťmi to už radšej ísť do niečoho väčšieho a ťažšieho
link:
https://www.google.com/search?client=opera&hs=BYp&sca_esv=d45440ba098adee0&sxsrf=ACQVn09qonFpwroUnFUGzasBnOmiwoPdDg:1709469570187&q=Mckinley+VENTURA+4&uds=AMwkrPtYoboYtrR6N0yGi7hnmNnaCvKz6NfUh7KmfJKqZJrkomCuvcF_kxm8cDxgE_4Vcs5KYYw-Souo1QTdurIAH4wBUgio19eqHlbGoqVwEIz9iEL5kV-Y8n3ibvqrEmsGm5ibebLdfAC4Bly_DXYkxv3MoVXs4w&udm=2&sa=X&ved=2ahUKEwjooPCzjtiEAxWUh_0HHTJnAb8QtKgLegQICBAB&biw=1918&bih=956&dpr=1#vhid=UzaTgDjc0KEpyM&vssid=mosaic
vyuzitie prilezitostne, rodinne. Ide mi o to, ci to nie su rovno vyhodene peniaze, kupa z druhej ruky.
Vdaka
Neviem či vieš, ale tepelný komfort zodvihneš trochu, keď ju nebudeš fúkať vlhkým vzduchom z pľúc. Su na to take male spratné vaky, ktore keď zrolujes, ani o nich nevieš.
tento rok sa mi nepodarilo zaspat vonku. tak som skusil predsalen nafukovacku - investoval som do toho na skusku 40€ aj s tyvekom
samotna karimatka ma 360g - (vyrobca zbytocne nadhodnocuje na 420g) s tyvekom ma 465g. puzdro je dost velke - zmesti sa don aj s tyvekom.
zatial prva noc - ja mam 70kg takze mne staci - neprelahnem ju ani pri spani na boku. napriek nerovnemu podkladu (vid foto) pohodlne spanie. som zvedavy kolko vydrzi - recenzie moc dobre nepisu. ale pichnut sa da kazda. najcastejsie chodim aj tak na jednu noc, tak to nejak prezijem. teplota 9-10 stupnov a uz to bolo na hrane co sa teplotneho komfortu tyka. penovka ma lepsi. ale tusim som aj par hodin pospal a rano nebol dolamany, hlavne mi v noci nerpli ruky - spavam na boku a prehadzujem sa. prehadzovanie nic moc ale to bude asi vlastnost nafukovaciek.
este otazka - ako ju skladovat? nafuknutu? vyfuknutu? kludne zbalenu v puzdre?
Alebo svojpomocne zasit a podlepit https://www.outdoorline.sk/sk/content/lepenie-svov.
Detský penový koberec 🙂 ani najľahší a ani najskladnejší nieje ale je hodne pohodlný...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44