Súťažné lyžovanie / bežkovanie / snowboardovanie...
No veď predsa takéto kľúčové strategické plány nevytára hneď do médií. Konkurencia číha všade. Mohli by im ho vyfúknuť. Alebo minimálne vytlačiť cenu k astronomickým hodnotám.
.
lapaloma: ešte k tej chybe v úvode slalomu v sobotu - strata narastala až do cieľa postupne z 0,67 s na prvom medzičase na 0,81 s na druhom, 1,26 na treťom až na konečných 1.84. Po chybe v úvode nenasledovalo sťahovanie straty nejakým plným kotlom, riskovaním ale snahou dojsť za každú cenu do cieľa aj v horšom čase
Všetko ako som písal už od minulej nedele sa stalo. Zrušenie rýchlostných disciplín pre počasie, Petra získala včera a dnes priemerné body na svoje pomery a získala veľký glóbus, nešla tento víkend žiadny plný kotol, slalomu sa v tejto sezóne venovala o niečo menej na úkor rýchlostných disciplín, ... Ty už radšej nič nepíš - nemá to pätu ani hlavu.
Spomínal to včera Magoni, ale o Ivovi zatiaľ nebola reč...
Aj medzi muzmi to bude zaujimave, hlavne vyvrcholenie boja o velky globus.
Vraj sa skrtaju az 4 najhorsie vysledky v sezone, co sa mi zda trochu odveci.
Zajtra sa ukáže aký je zabijak s nulovým tlakom na výsledok - ja jej veľmi verím, ale tiket nebude žiadny.
😀 Dopadlo to v poriadku.
Máme veľký a to je viac ako tie ostatné dokopy - u mne dobrý.
A čo na to Miša? Tá nakoniec nemá ani jeden a odutých ksichtov bude teda neúrekom. Nedávna suverénka bude rozdávať nakyslé silené úsmevy, ale teraz bude stáť trochu bokom takže nám to unikne.
Dnes to odhodlanie (vyjadrenia zucastnenych, Borisove hecovanie "dnes naplno" este hore v budke) vydrzalo do kopanca v tretej brane, kde nou asi prebehol blesk a dorazila ju psychicka tazoba. Takze to vitazstvo v GC vyzera ako utrpene (necharakteristickych +3,15s v cieli + pomoc pocasia s DH a SG cez tyzden).
Dufam ze po splnenom cieli sa buduci rok vrati k bojom najma v SL a GS.
Zajtra si moze z chuti zajazdit, alebo sa zrutit do postele a dospavat.
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04