Súťažné lyžovanie / bežkovanie / snowboardovanie...
Trepeš hlúposti. Nešla žiadny plný kotol, na plno ale v podvedomí na istotu - pre veľký glóbus. Vo vlásenkách, ... zbytočne neriskovala ale radšej došla do cieľa s väčšou stratou. Držme jej palce v druhom kole. Ak dnes získa viac ako 4 body urobí další zápis nášho malého Slovenska do histórie svetového športu.
Nelyžuje pre Teba, a ani za štátne peniaze, že by jej do toho mohla kecať strana a vláda.
tato truba zo sport.sk si tiež nedokáže predstavit jednoduchu vec že Petra sa može v sobotnom slalome zranit a Gutová môže nedelný obrák a velký globus vyhrat - zranenie nie je neuveritelna smola ale v športe bežná vec
https://sport.aktuality.sk/c/489004/svetovy-pohar-lenzerheide-petra-vlhova-velky-kristalovy-globus-môže-otvarat-sampanske-velky-kristalovy-globus-jej-vezme-uz-iba-neuveritelna-smola/?AT=wgt.hp_hp-najcitanejsie.c.x...B.
A posledný dnešný príspevok - to tu fakt je niekto čo chce pozerať sobotný slalom ako Petra ide vysoko takticky uhrať tých 5 bodov??? T. j. do 15-teho miesta???
Neviem či by som stihol dobehnúť na záchod.
HOWG!!!
Ozaj, este sa moze stat, ze v sobotu bude hmla, maly globus v kapse, v nedelu Peta netrafi branku, vyhra Lara, a expertom ustreli dekel
Kazdopadne drzim Peti palce a verim ze bude boj ako ma byt!
A po tom čo ako skutočný dar z nebies boli tieto dva odpískané dni, by bola neuveriteľná kravina obetovať malé tienidlo pre už ani takmer teoretickú šancu pre Laru.
Sú to preteky a neverím že Petra nebude pretekať - som o tom presvedčený, keď už tomu túto sezónu toľko obetovala (aj ja - toľké soboty a nedele v háji).
Volal som Lacovi B. a GS by mal byť pre protinožcov s čím ja dnes súhlasím.
,,nakoniec nerozmýšlate až tak zle - z pohladu Lary Gut, Petra by mala v sobotu ist slalom naplno, nedokončit ho a ešte sa pri tom zranit aby nenastúpila do nedeľného obráku ktorý vyhrá Lara Gut, bere velký globus a Petre zostane velké gulové
A Petre sa taktické špekulovanie (občas bolo) nikdy nevyplatilo.
Bude v laufe na dá aj ten menší kryt na žiarovku, či čo to tam tým dobrým rozdávajú.
ale nakoniec nerozmýšlaš zle - z pohladu Lary Gut, Petra by mala v sobotu ist slalom naplno , nedokončit ešte sa pri tom zranit aby nenastúpila do nedeľného obráku ktorý vyhrá Lara Gut, bere velký globus a Petre zostane velké gulové
trocha z nedávnej histórie boja o velký globus - ked už sa v Lenzerheide dnes nelyžuje
https://www.cas.sk/clanok/951147/brignoneova-utoci-na-velky-globus-nesmiem-nic-podcenit-odkazuje-pred-domacimi-pretekmi/
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04