Vzhladom na to co pisu - ma arytmiu a obcas sa jej to stava, ak ma viac pretekov za sebou, tak podla mna pretekanim na svetovej urovni kraca po velmi tenkom lade. Ale tak norski doktori snad vedia co robia.
šifrinka mala na tejto olympiáde obrovskú smolu, ked dostaneš v x pretekoch š*****r - stane sa, smola, ked vypadneš v dvoch pretekoch je to veľká smola a ked ta v treťom preteku v piatej modrej bráne ryha vyhodí do dalšej červenej tak daleko že začneš robiť oblúk neskoro, v dalšej modrej koli tomu tiež neskoro a v dalšej červenej zas až kým v dalšej nevypadneš úplne tak je to obrovská smola - možno aj chyba že začiatok napáliš až veľmi rýchlo vzhľadom na skladbu danej časti trate
dôležité je, že ona neni stroj a nebude to vedieť takto krásne zanalyzovať ale proste sa zosype ako človek, žiadne watty jej nepomôžu už je len otázka, či to vlhová dokáže využiť
Tak ja by som nad ňou ešte palicu nelámal, môže si to zdôvodniť tak, že jej to tam proste nesadlo a Svetový pohár je niečo iné. Vlhová má dobrú šancu, ale vyhraté to ešte zďaleka nemá, potrebuje tých zvyšných 10 pretekov optimálne zabodovať a potom sa uvidí. Tipujem, že to bude ešte dosť tesné až do konca, možno sa ešte trochu dotiahnu aj talianky.
dôležité je, že ona neni stroj a nebude to vedieť takto krásne zanalyzovať ale proste sa zosype ako človek, žiadne watty jej nepomôžu už je len otázka, či to vlhová dokáže využiť
Ono to kludne mohlo byt len snehom. Zigo Palffy bol aky virtuoz a s karbonovou hokejkou hrat nemohol, lebo proste necitil puk, pritom karbonove hokejky v porovnani s drevenou su vylepsenim v kazdom smere. A nie je to jediny pripad, ked nejaky odbornik si nevedel zvyknut na nejaky detail, ktory normalnym ludom nerobi ziadne problemy, pretoze oni nejdu na doraz. Uvidime po prvych pretekoch pohara.
Konečne zimná olympiáda. Priemerná teplota -15 stupňov, Slovensko sa nej zaradilo medzi najúspešnejšie výpravy ked získalo 1 zlatú a 22 bronzových medailí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teda dúfajú, že sa trénerovi podarí zohnať pre nich vstupenky...
https://sportnet.sme.sk/spravy/biatlon-ingrid-landmark-tandrevoldova-stihacie-preteky-kolaps-zoh-peking-2022/
Vzhladom na to co pisu - ma arytmiu a obcas sa jej to stava, ak ma viac pretekov za sebou, tak podla mna pretekanim na svetovej urovni kraca po velmi tenkom lade. Ale tak norski doktori snad vedia co robia.
https://sport.aktuality.sk/c/kdh7p7e/zoh-peking-2022-zimne-olympijske-hry-2022-paulina-fialkova-dnes-biatlon/
niesom prorok..... len som veril..... ako Vy vsetci
Ono to kludne mohlo byt len snehom. Zigo Palffy bol aky virtuoz a s karbonovou hokejkou hrat nemohol, lebo proste necitil puk, pritom karbonove hokejky v porovnani s drevenou su vylepsenim v kazdom smere. A nie je to jediny pripad, ked nejaky odbornik si nevedel zvyknut na nejaky detail, ktory normalnym ludom nerobi ziadne problemy, pretoze oni nejdu na doraz. Uvidime po prvych pretekoch pohara.