Chcem povedať, že servis nerozhodol tieto preteky(snáď s výnimkou Rágenhild) Takéto typické vyhovárania sa na zlý sneh, ľad, servis, lyže, korčule a neviem ešte aké iné okolnosti mi už dosť lezú na nervy. To je tak ťažké priznať, že niekto je v danej činnosti vo všeobecnosti lepší, ako ten, koho chceš vidieť vyhrať?
vidíš, zas trepeš somariny, dnes v Killington prvý krát v sezóne ľad a kvoli tomu Petra bez víťazstva, pódia - ale aj 10. miesto je pekné
na ľade nerozhoduje ako máš namazané a už vôbec nie v točivej disciplíne, a už vôbec nemohla na takej krátkej trati kvoli tomu vyhrať s takým veľkým náskokom, jedine že by si namazal zvnútra a všetci svatí by potom stáli pri tebe že by si sa nestrepal
to ani náhodou, ked vytriezveš tak si to nalistuj dozadu, Piťukáma
po zisku titulu majsterky sveta v obrovskom slalome na odmäku v Åre 2019 a neskôr po dalších top výsledkoch na mäkšom, novom snehu som o tom písal, ona to potom v 2021 tiež spomenula v rozhovore že na ľade, tvrdom podklade nemá takú istotu
V Killington dnes istoty, po včerajších mrazoch oteplenie na +2, +4 stupne
trojnásobný olympijský víťaz Niskanen bol včera v cieli trocha naštvaný, doma vo Fínsku prehral so 66-tkou Nórom Niengetom o 2 sekundy tak potom práskol s karbónovými palicami o zem že možno až praskli
Petra nakoniec 69. pódium (2. miesto) vo World Cup 👌
Petra ide jak pila. V kanadskom Tremblant opäť využila dobré podmienky (trať bez ľadu) a vo svojej slabšej disciplíne GS zapísala už 70. pódium (2. miesto) vo World Cup ked za sebou nechala Sifrinku, Laru Gutt, Saru Hector, ...
Fúkal??? Sledoval som vietor podľa bránok (prvých 15) a takmer nefúkalo.
Jedine Sáre to dobre zadulo v jednom úseku - aj to bolo zboku, takže túto veternú pripomienku si daj za klobúk. Čo na to drobec L. Gut a spol?
Do Maurovej pasce na mamuty ich ale napadalo neúrekom...
Tak si to pusti znova. Fukalo,a niektorym dost. Petra presne vedela ,a Mikaela a Lara si spravne precitali trat a nenechali sa nachytat Maurovou pascou,tak su vpredu. A maju o.i. najviac rozumu. Idealnu jazdu v ostatnych castiach nesla ani jedna z nich.
Z opacneho spektra: A.Robinsonova ma asi roky taku podporu medii a sponzorov,lebo je jedina nadej juznej pologule, ale inak tradicne facepalm
tak, tie vpredu po 1. kole ktoré majú medzi sebou minimálne rozdiely šli v kritických miestach správnu stopu a rozhodujú medzi nimi detaily ako vietor, tvrdosť, mäkkosť dnešnej trate - ktorá ako ktorej viac sedí, nejakú stotinu možno Petra získala aj tým že prvých 5 pretekárok pred ňou trocha odstránilo pomalšiu hornú vrstvu snehu trate na ktorú aj dačo - dážd so snehom pred štartom prvého kola (a padalo aj počas neho) napadalo
Druhu jazdu ovplyvnilo zhorsujuce sa pocasie (snezenie spomalovalo podlozku a zaroven vietor viac pohanal skorej startujuce). Z poslednych troch pretekarok mala Petra najhorsi prvy horny zlom. Taky je sport.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vidíš, zas trepeš somariny, dnes v Killington prvý krát v sezóne ľad a kvoli tomu Petra bez víťazstva, pódia - ale aj 10. miesto je pekné
po zisku titulu majsterky sveta v obrovskom slalome na odmäku v Åre 2019 a neskôr po dalších top výsledkoch na mäkšom, novom snehu som o tom písal, ona to potom v 2021 tiež spomenula v rozhovore že na ľade, tvrdom podklade nemá takú istotu
https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/petra-vlhova-nie-som-si-stopercentne-ista-tym-co-robim-2023050207191438732?AT=wgt.hp_hp-najcitanejsie.c.x...B
trojnásobný olympijský víťaz Niskanen bol včera v cieli trocha naštvaný, doma vo Fínsku prehral so 66-tkou Nórom Niengetom o 2 sekundy tak potom práskol s karbónovými palicami o zem že možno až praskli
Petra nakoniec 69. pódium (2. miesto) vo World Cup 👌
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://live.fis-ski.com/lv-al5009.htm#/run-2
https://m.youtube.com/watch?v=sHQxAUeC_l8&pp=ygUQdHJlbWJsYW50IHZsaG92YQ%3D%3D' target='_blank'>https://m.youtube.com/watch?v=sHQxAUeC_l8&pp=ygUQdHJlbWJsYW50IHZsaG92YQ%3D%3D
o 5 stotín bola najlepšia lebo trať nebola ľadová ale hlavne im fúkal silný protivietor ktorý ľahšie pretekárky viac brzdil
Jedine Sáre to dobre zadulo v jednom úseku - aj to bolo zboku, takže túto veternú pripomienku si daj za klobúk. Čo na to drobec L. Gut a spol?
Do Maurovej pasce na mamuty ich ale napadalo neúrekom...
Z opacneho spektra: A.Robinsonova ma asi roky taku podporu medii a sponzorov,lebo je jedina nadej juznej pologule, ale inak tradicne facepalm