Petra super a ivan ty uz nic nepis prosim ta. Ona urobi chybu a nevie ju rychlo napravit ale ty tam jednoznacne vidis taktiku ist opatrne. Choj sa venovat grafom a tabulkam
Pozeral niekto biatlon zien? Opat to bola sranda na strelnici. Wierer(ova) prisla na poslednu stojku na druhej priecke, asi 20 sekund za prvou, ktora 3x netrafila a ta Dorota tam len stala a nestrielala. Stravila tam snad aj 4minuty a aj tak nakoniec 3x netrafila. Medzitym odstrielalo snad aj 15 pretekarok.
Aj medzi muzmi to bude zaujimave, hlavne vyvrcholenie boja o velky globus.
Vraj sa skrtaju az 4 najhorsie vysledky v sezone, co sa mi zda trochu odveci.
Petra super a ivan ty uz nic nepis prosim ta. Ona urobi chybu a nevie ju rychlo napravit ale ty tam jednoznacne vidis taktiku ist opatrne. Choj sa venovat grafom a tabulkam
Všetko ako som písal už od minulej nedele sa stalo. Zrušenie rýchlostných disciplín pre počasie, Petra získala včera a dnes priemerné body na svoje pomery a získala veľký glóbus, nešla tento víkend žiadny plný kotol, slalomu sa v tejto sezóne venovala o niečo menej na úkor rýchlostných disciplín, ... Ty už radšej nič nepíš - nemá to pätu ani hlavu.
Spomínal to včera Magoni, ale o Ivovi zatiaľ nebola reč...
.
lapaloma: ešte k tej chybe v úvode slalomu v sobotu - strata narastala až do cieľa postupne z 0,67 s na prvom medzičase na 0,81 s na druhom, 1,26 na treťom až na konečných 1.84. Po chybe v úvode nenasledovalo sťahovanie straty nejakým plným kotlom, riskovaním ale snahou dojsť za každú cenu do cieľa aj v horšom čase
No veď predsa takéto kľúčové strategické plány nevytára hneď do médií. Konkurencia číha všade. Mohli by im ho vyfúknuť. Alebo minimálne vytlačiť cenu k astronomickým hodnotám.
Pozeral niekto biatlon zien? Opat to bola sranda na strelnici. Wierer(ova) prisla na poslednu stojku na druhej priecke, asi 20 sekund za prvou, ktora 3x netrafila a ta Dorota tam len stala a nestrielala. Stravila tam snad aj 4minuty a aj tak nakoniec 3x netrafila. Medzitym odstrielalo snad aj 15 pretekarok.
Ja pozeravam biatlon aj lyzovanie pravidelne niekolko rokov. Cez weekend som si pozrel vsetky sutaze a kazda mala cosi do seba v boji o celkove vitaztvo v sp. Takze som sa vobec nenudil. Paradny sportovy wekkend. Vzdy po ukonceni lyz a biatlonovej sezony zacinam ja tu svoju na biku tak sa uz tesim:)
Dnes mali ženy ,,taktický,, pretek. Rýchla streľba na úkor presnosti ktorú aj tak takmer nebolo možné dosiahnuť. Wiererová strávila na poslednej stojke 2:15 minúty kvoli snahe o presnú streľbu a dalšiu minútu na trestnom kole za tri chyby, švédka Oebergová 24 sekúnd na streľbe a 40 sekúnd na trestnom kole za dve chyby. Suma sumárum bol medzi nimi na jednej streľbe rozdiel cez 2 minúty.
„Super-G bude Petra jazdiť aj naďalej, ale k zjazdom sa vrátime až pred začiatkom olympijskej hier. V Pekingu bude naším cieľom akákoľvek medaila, lebo Slovensko ešte nemá olympijskú medailu v lyžovaní. Svetový pohár však zostane priorita a Petra to už chápe. Keď sme sa spoločne v hoteli pozerali na veľký glóbus, pochopili sme to všetci,” pokračoval Magoni.
Esteze ten hlavny ciel dopadol uspesne. Druhu taku sezonu by psychicky nedala. Buducu zimu bude dufam navrat spat k disciplinam, ktore jej idu najlepsie... teda ak bude este profi lyzovat.
Ja som rátal s dvomi možnosťami. Najpr že Magoni ešte rok zostane a potiahnú spolu Olympiádu, pôjdu na medailu a skončí spoluprácu až po nej. Predpokladal som že Petra má malý, veľký glóbus, medailu z MS a získa medailu z Olympiády (to by som jej prial). Takže by to bolo také ukončenie úspešnej spolupráce. Ale postupne ako boli rôzne rozhovory, aj počas sezóny nielen tieto po nej, bolo vidno, že to už nefunguje 100% , takže som čakal či to nezabalia už teraz po tejto viacmenej úspešnej sezóne. Takže nebolo to prekvapenie. Ale vďaka nemu je Petra tam kde je, výrazne pomohol k jej úspechu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zajtra sa ukáže aký je zabijak s nulovým tlakom na výsledok - ja jej veľmi verím, ale tiket nebude žiadny.
Všetko ako som písal už od minulej nedele sa stalo. Zrušenie rýchlostných disciplín pre počasie, Petra získala včera a dnes priemerné body na svoje pomery a získala veľký glóbus, nešla tento víkend žiadny plný kotol, slalomu sa v tejto sezóne venovala o niečo menej na úkor rýchlostných disciplín, ... Ty už radšej nič nepíš - nemá to pätu ani hlavu.
.
lapaloma: ešte k tej chybe v úvode slalomu v sobotu - strata narastala až do cieľa postupne z 0,67 s na prvom medzičase na 0,81 s na druhom, 1,26 na treťom až na konečných 1.84. Po chybe v úvode nenasledovalo sťahovanie straty nejakým plným kotlom, riskovaním ale snahou dojsť za každú cenu do cieľa aj v horšom čase
No veď predsa takéto kľúčové strategické plány nevytára hneď do médií. Konkurencia číha všade. Mohli by im ho vyfúknuť. Alebo minimálne vytlačiť cenu k astronomickým hodnotám.
Ja pozeravam biatlon aj lyzovanie pravidelne niekolko rokov. Cez weekend som si pozrel vsetky sutaze a kazda mala cosi do seba v boji o celkove vitaztvo v sp. Takze som sa vobec nenudil. Paradny sportovy wekkend. Vzdy po ukonceni lyz a biatlonovej sezony zacinam ja tu svoju na biku tak sa uz tesim:)
https://sport.aktuality.sk/c/489775/svetovy-pohar-alpske-lyzovanie-dnes-trener-petry-petra-vlhova-livio-magoni-ak-chcela-lara-utova-behramiova/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.facebook.com/watch/?v=908439803238428
https://sportnet.sme.sk/spravy/petra-vlhova-livio-magoni-uz-nie-je-jej-trener/
Esteze ten hlavny ciel dopadol uspesne. Druhu taku sezonu by psychicky nedala. Buducu zimu bude dufam navrat spat k disciplinam, ktore jej idu najlepsie... teda ak bude este profi lyzovat.
druhé kolo: dokončil, bodoval, hoci zrejme nie úplne spokojný, ale je v top 30 na svete