Presne tak, počúvam názory ako to Vlhovej nejde túto sezónu. Ja myslím že nejde o nič horšie ako tú minulú, drží si svoj špičkový štandard, ale žiaľ pre nás, Mikaela jazdí monštrózne. To potom zostáva len boj o druhé miesto. V tomto to musí byť pre Vlhovú možno trošku psycho, byť síce top lyžiarkou, ale jazdiť v časoch Shiffrinovej. Zostáva dúfať že v ďalších sezónach sa možno začne Shiffinová viac venovať rýchlostným disciplínam.
Svoj špičkový štandard si ide práve Shiffrin. Vlhovej k top výkonnosti v prvej časti tejto sezóny troška chýba....ale zdá sa, že postupne sa zlepšuje.... snáď sa dočká aj víťazstva....
A k tomu kto v koho časoch jazdí, by som dodal, že čo má povedať taká Wendy....aj keď túto sezónu konečne prelomila "smolu"...
bladerunner Vezmi si ze dnes aj keby Vlhova zajazdila prve kolo bez chyby, aj tak by nevyhrala. Sifra ide neskutocne, jazdi si len to co potrebuje a sutazi prakticky len proti sebe, ostatne sa mozu aj o zem hodit.
Wendy si nemyslim ze sa moze rovnat Sifre alebo Vlhovej, na ne v dlhodobom meritku nikdy nemala, az na par vynimiek.
Vlhová síce nepobrala všetku asertivitu a intelekt sveta, ale v eufórii po víťazstve sa stávajú aj horšie veci. Aj keď sedláctvo, ale nemalo by sa všetko vynášať na internety, neviem čo tým ten ,,fanúšik´´ získal. Pamätám si ako aj Shiffrinová raz fakovala smerom k Vlhovej keď si myslela že ju nikto nevidí.
Vlhova nie je ziadna intelektualka, ale smeroval som to skor na tych "fanusikov". Mali by si uvedomit, co pocas doterajsej kariery Shiffrinka dosiahla. Po dlhsom case sa opat "uracila" nevyhrat a uz akoze "dostala na..."
Tak ono netreba mať ilúzie o fanúšikoch(a aj športovcoch) z iných krajín, emócie v kombinácii s ďalšími faktormi vedia spraviť svoje. Akurát v tomto prípade fanúšikovia skôr Vlhovej "zavarili", ešteže to Mikaela vzala s nadhľadom(aspoň podľa toho článku). Je možné, že si Vlhová začne držať od fanúšikov odstup, aby ju zas do niečoho nenamočili. Má pred sebou možno 2-3 roky, kedy ešte môže čo to povyhrávať, tak by bola škoda si to kaziť takýmito hlúposťami.
Vlhova nie je ziadna intelektualka, ale smeroval som to skor na tych "fanusikov". Mali by si uvedomit, co pocas doterajsej kariery Shiffrinka dosiahla. Po dlhsom case sa opat "uracila" nevyhrat a uz akoze "dostala na..."
Myslel som že si to smeroval k Vlhovej Na takýchto ,,fanúšikov´´ mám rovnaký názor. Je možné že šlo o zámernú provokáciu k Vlhovej a v jej eufórii spojenej so šampanským sa to podarilo. Dotyčného somára čo sa poponáhľal to zavesiť na net by mali vyhodiť z toho fanklubu, inak by som, byť Vlhovou prehodnotil vzťah k týmto ľuďom a koho si k sebe púšťam. Aktívne som športoval a tiež sa v kabíne po víťazstve nad rivalmi všeličo vypustilo z huby, ale to je v emóciách normálne a hlavne sa nič nevynášalo.
Fanúšikovia sú psychická pomoc a treba si ich vážiť, ale v každej skupine sa nájde zopár idiotov, preto je pre športovca lepšie držať sa od cudzích ľudí ďalej lebo to môže dopadnúť napríklad aj takto. Myslím že aj Vlhová to už teraz pochopila.
Dobre ide. Vo Flachau 27. víťazstvo vo svetovom pohári čím je celkovo už na 13. mieste z 255 najlepších lyžiarok ktorým sa v histórii lyžovania podarilo vyhrať preteky najvyššej ligy. V týchto dlhodobých štatistikách sú za ňou všetky najlepšie lyžiarky z takých veľmocí ako je Francúzsko a Taliansko. Po prečítaní mien ktoré sú pred ale aj za ňou sa už stáva jednou z legiend tohto športu. A to ešte neskončila. Vraj je len v polovici svojej kariéry - takže sa máme na čo tešiť, celkom má na konte 65 pódií - 17. miesto /Vonnová 137, Schiffrin 130, Moser-Proll 113, Gotshl 110, Schneider 101, Parson 95, Wenzel 89, Walliser 82, Holfl-Riesch a Maze 81, Seizinger, Wachter a Hess 76, Gut-Behrami 70, Schild 68, Nadig 67/, keby som dostal za Flachau 70 000 euro, za pódia dostával 10 000, 20 000, ... euro tiež by som sa neponáhlal končit
teraz už nepomože ani sneh /hoci v tohtoročných jarných podmienkach až do polovice januára aj ten trocha pomohol/, totálne je kondične /nízka úroveň silovo - vytrvalostných schopností oproti rokom ked makala/ už úplne v pr..eli, oproti víťazným sezónam má pomalšie druhé polovice pretekov kde mala niekedy oproti ostatným lyžiarkam vrátane Shifrin navrch, má horšie druhé kolá, druhé dni ak sú preteky deň po sebe, vlani u nového trénera ešte ťažila zo ,,zotrvačnosti,, toho čo namakala u Magoniho, tohtoročný výsledkový prepad je už zrkadlom reality menšej náročnosti ktorú si Vlhovci zvolili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A k tomu kto v koho časoch jazdí, by som dodal, že čo má povedať taká Wendy....aj keď túto sezónu konečne prelomila "smolu"...
Wendy si nemyslim ze sa moze rovnat Sifre alebo Vlhovej, na ne v dlhodobom meritku nikdy nemala, az na par vynimiek.
https://sport.aktuality.sk/c/grCcY4w/petra-vlhova-sa-ospravedlnila-mikaele-shiffrinovej-za-vulgarnu-oslavu/
Myslel som že si to smeroval k Vlhovej
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FIS_Alpine_Ski_World_Cup_women%27s_race_winners
ešte poradie krajín podľa počtu ich víťaziek aspoň jedných pretekov svetového pohára:
Rakúsko.............50 lyžiarok vyhralo aspoň jedny preteky svetového pohára
Švajčiarsko....... 38
Francúzsko....... 34
Nemecko............28
Taliansko ............21
USA......................21
Kanada................14
Švédsko, .............11
Juhoslávia ..........11 z toho 1 Chorvátka, 8 Sloviniek, 2 Juhoslovanky
Nórsko...................7
Československo...6 z toho 3 Češky /Ledecká, Strachová, Charvátová/ a 3 Slovenky /Vlhová, Zuzulová, Šoltýsová/
Lichtenšteinsko...4
Španielsko............3
Nový Zéland.........3
Rusko.....................2
Fínsko....................1
Poľsko....................1
a ktoze to dnes (opat) dostal na p...?