.... nemas cas pouzit zubnu pastu, tolko fajciva a tolko chlastu...
sa mi dostalo do usi ze na strbskom sa uz lyzuje takze panstvo galeria zimnych vyjazdov je dufam na mieste
tesim sa na vase zasnezene fotky...
ja som na horach od 27 - 28 liptov positive RK hlavne a okolie takze ked budete mat cestu okolo ocakavam vas na poldeci hriatô
ja som bol v sedle tuto zimu styri krat zatial som mal stastie na malo ludi len vcera nas vypi..... ochranar ze nemame chodit mimo vyznacenych zjazdoviek ze este raz ta 1000sk....aspon jedna foto z kartarika
hej,pekna supa padla,myslim,ze to je druhe naj stredisko v SR(prve Jasna)
heh si robis srandu?
ked nepocitam dobre upraveny svah,
tak ta lanovka...vlecie sa pomaly, je len pre 2(trebalo by aspon 4-sedacku) a kazdu chvilu vypne,
rady na vlek su nehorazne, proste bud nejde lanovka lebo je hmla, vietor, laviny... alebo cakas takych 40 minut v rade
no a 690 za celodenny listok (ak je pekne tak stihnes tak 2-3 jazdy za den)...
ked chces ist do sedla tak asi len s tym, ze sa tak 3 krat zvezies, poobdivujes tatry, poopalujes sa, minies takych 800SK na osobu(ak mas vlastne jedlo, caj 40SK), urcite nie vylyzovat sa
ich heslo by mohlo byt: Pridte a postavte sa do radu
no neviem ked toto ma byt 2. najlepsie stredisko na SK tak sme na tom dost biedne
2vladol:a co takto skialpy??nic ti to nehovori???necakas nikde nic.. zajazdis si kde len chces a do zblaznenia a kludne aj v sedle si zalizujes len tam musis mat dobre pasi aby si to vybehol...
2vladol:a co takto skialpy??nic ti to nehovori???necakas nikde nic.. zajazdis si kde len chces a do zblaznenia a kludne aj v sedle si zalizujes len tam musis mat dobre pasi aby si to vybehol...
no na lyziach som nebol uz peknych par rokov, jazdim na boarde, ale zas tie skialpy nemusia byt uplne odveci. ja proste velmi nerad stojim v radoch, kde mi vsetci capaju s lyzami po doske
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tato tema vyzaduje ban alebo aspon rok pauzu do druhej sezony...
tato tema vyzaduje ban alebo aspon rok pauzu do druhej sezony...
Alebo sa odfotim ako stojim s lyzami v mrazaku...
heh si robis srandu?
ked nepocitam dobre upraveny svah,
tak ta lanovka...vlecie sa pomaly, je len pre 2(trebalo by aspon 4-sedacku) a kazdu chvilu vypne,
rady na vlek su nehorazne, proste bud nejde lanovka lebo je hmla, vietor, laviny... alebo cakas takych 40 minut v rade
no a 690 za celodenny listok (ak je pekne tak stihnes tak 2-3 jazdy za den)...
ked chces ist do sedla tak asi len s tym, ze sa tak 3 krat zvezies, poobdivujes tatry, poopalujes sa, minies takych 800SK na osobu(ak mas vlastne jedlo, caj 40SK), urcite nie vylyzovat sa
ich heslo by mohlo byt: Pridte a postavte sa do radu
no neviem ked toto ma byt 2. najlepsie stredisko na SK tak sme na tom dost biedne
no na lyziach som nebol uz peknych par rokov, jazdim na boarde, ale zas tie skialpy nemusia byt uplne odveci. ja proste velmi nerad stojim v radoch, kde mi vsetci capaju s lyzami po doske