🔥
Pešia turistika
Diskusia (5 599)
Sokol (nad Ďurčinou)
dnes pre zmemu Rokos
pekne su teraz tie vychody slnka, zo SZ sa este tlaci oblacnost so snezenim, tak tie farby pri vychode maju smrnc...
to by bol ideal
hore to bolo dost vyfukane a na lyzovanie v lese je toho snehu treba vela, nech vsetok bordel pozakryva
lepšie tak 2 až 3 metre ako včera jedna pani zadrela v správach pri ankete o aktuálnom počasí
že nech si deti užijú
rano prechadzka na Vtacnik, v kufri som mal aj lyze, ale trebalo by este tak polmetra
Rýchly výbeh na Bukovec
Attachment:
FullSizeRender 3.jpg
Attachment:
FullSizeRender.jpg
Attachment:
IMG_3923.JPG
my s Imrom včera prechod Malej Fatry z Vrátnej do Strečna...podmienky celkom bojové
Dnes spacir na Kuklu
Pár fotiek z dnešnej túry v Malých Karpatoch:
Smolenice - Havranica - Záruby - Čelo - Veterlín - Č. Skala - Polámané - Lošonec
To už je taká moja zimná klasika.
Smolenice - Havranica - Záruby - Čelo - Veterlín - Č. Skala - Polámané - Lošonec
To už je taká moja zimná klasika.
Tak dnes už naozaj posledný výbeh pred Vianocami spáliť ešte pár kcal aby som potom začal dní obžerstva
Ešte som preskúmal pár nových trás v lesoch na ktoré som mal dlhšie zálusk a ešte som aj západ slnka stihol
(Zámčisko//Dubina _ Kozie chrbty)
(Zámčisko//Dubina _ Kozie chrbty)
Dnes sa nedalo odolať výbehu
MEGA počasie na MEGA trase ostal som ohromený. Toho sa nikdy neprejem
Moje fotky z posledných výbehov v okolí Spišskej Novej Vsi.
Attachment:
FullSizeRender 2.jpg
Attachment:
IMG_3717.JPG
Attachment:
IMG_3839.JPG
dnes som využil voľno v práci ... tak som si dal krátku túru cez Jarabinský prielom a po blízkom okolí ...
po dlhsej dobe "denna" turistika na Micole, hore teplejsie ako dole
. Fotene mobilom tak kvalita nic moc ale zazitok strasne super. Zostup cez Pyton (hlboky sneh) a Anakondu, zo zaciatku do 10cmm snehu a vychodeny chodnicek na bajk skor nie alebo s trapenim potom neskor nizsie v lese len decentny poprasok, kde je voda tam je vela ladu a aj pod snehom
Dnešný výlet poza mesto.
Dnes spacir po M.Karpatoch, predpoved co sa tyka inverzia vysla ..len zozaciatku som akosi opomenul ten silnejsi juzny vietor.
poobede sme sa presli s kocnere na Lysec. Vyhlady paradne...
vcera Terynka...sneh uz nic moc, peso sa este kde tu prepadava a na lyze moc tvrde
Ani nie. Na nafúkaných úsekoch som sa ozaj prepadal po gule
. Ale tak mám 172 cm
Podobné témy
posledný komentár: Predvčerom o 22:37
poukazy navigate_next