Pešia turistika
Odtiaľ ešte kúsok popod chodník sa dalo až po Zámku v pohode ale už to nebola moc zábavu. Od Zámky som zišiel ešte po tú 180 stupňovú točku, lebo tam už bolo skál moc a dal lyže na ruksak. Potom som ich nahodil nad Rainerkou a lyžoval od Hrebienka po asfaltke nad Smokovec.
Nahor piatok to bol celkom masaker. Kopec nového snehu, ktorý moc nedržal, v traverzoch sa to zosúvalo.
Celkovo táto zima bieda. Aj keď nasype niečo, tak to moc zlezie a chýba podklad. Aj hore čo sme kopaly sondy tak toho starého podkladového snehu moc nie je. Pridám potom v téme skialp nejaké foto keď ich stiahnem z foťáku a kúsok pretriedim.
lebo ja som bol na Zbojníčke a bolo to o h.... aj hore aj dole ...
relatívne veľa snehu ... ale bez podkladu ... štrikovanie pomedzi kamene a kosovku
General ťažký sneh a difúzne svetlo ... proste žiadna radosť
aj hora aj dole LEN po chodníku ...
(a to sme sa rozhodovali či Zbojníčka alebo Térinka ... asi sme sa rozhodli zle)
A keď sme včera lyžovali dolu, tak čosi pod veľkým hangom vysypané aj bolo. Čo sme stretli turistu cestou dolu, tak vravel že ráno to ešte nebolo keď šiel hore. Ja som si polyžoval ale super, ostatní už boli nadšení kúsok menej
Hrať ste inak hrali super. Večer predtým sme počúvali hudbu z repráku, takto to malo oveľa lepšiu atmosféru
posledný komentár: 25. 1. 2026 o 22:37