Pešia turistika
EDIT: Viete niekto ake su snehove podmienky v MF? Ci vobec nejaky je.
joooj muselo byt krasne Hoblik mam rad....
takže dnes opäť szlaky graniczne, tentoraz ďalej na severovýchod...štart v Zlatnej-Hute, potom po čiernej značke na Halu Rysianku, po červenej na Tri kopce, ďalej po hraničnom hrebeni PL/SK až na Pilsko a späť do Zlatnej...opäť masy snehu, síce som ráno sľuboval azúro, čo nakoniec nevydalo, ale aj tak super trip
parada
v nablizsej dobe tam asi zabludime
...lenže oni kúria 10 mesiacov v roku
takže dnes opäť szlaky graniczne, tentoraz ďalej na severovýchod...štart v Zlatnej-Hute, potom po čiernej značke na Halu Rysianku, po červenej na Tri kopce, ďalej po hraničnom hrebeni PL/SK až na Pilsko a späť do Zlatnej...opäť masy snehu, síce som ráno sľuboval azúro, čo nakoniec nevydalo, ale aj tak super trip
1. Uz nevedie skautsky odddiel, ktory zhotovil tu pamätnu dosku pri prilezitosti 40. vyrocia jej prvotneho zhotovenia nim samym, a niekto z oddielu mal "uzasny" napad pripomenut aj autora povodnej dosky pri jej opätovnom zhotoveni pomaly tou istou mierou ako osobu, ktorej je venovana. V tom pripade je Mudr. Jablonovsky z obliga, ja sa mu ospravedlnujem a "pozdravujem" toho, komu napadla ta uzasna idea zviditelnovat autora pamätnej dosky pomaly tak ako Svojsika, ktoremu je urcena. Minimalne v mojich ociach tym Jablonovskemu uskodil.
2. Mudr. Jablonovsky dany oddiel nadalej vedie a zhotovil si tu dosku vo vlastnej rezii ako reklamu na svoju osobu. Mozno si len neuvedomil ako hlupo to vyznie, ale to je irelevantne. V tom pripade je to hanba. Keby totiz vedel co je skromnost, tak by svoje meno uviedol dole pod tu ciaru spolu s oddielom s ktorym to zhotovil a jeho meno by nesvietilo boldom v hlavnej informacii na tabuli venovanej nejakej uplne inej osobe. Za tychto okolnosti moje ospravedlnenie neplati...
Inak odhliadnuc od toho, ci je spravna verzia 1 abo 2 - v skautingu a sporte sa pokial viem titul nepouziva (nepisane pravidlo). Abo mi nieco uniklo? To tam mohli rovno uviest Mudr. Stonoha...
Ten Mudr. Jablonsky je pekny narcis.
Pre mňa tiež určite nie, nechápem, kto to mohol napísať, veď to bol taký pekný výjazd
image00031 je parádny. Obyčajný, ale parádny...