Pešia turistika
To uz tam mali rovno slahnut toto:
na alpe som bol v lete 2x
Mimochodom, siel som tam cisto kvoli turistike. Nevylucujem vsak, ze sa raz vratim s bikeom
Podsucha-Hotel Smrekovica-Rakytov-Sedlo Ploskej-Vysna Revuca.
Gpsko nameralo necelych 25km.
Z Rakytova su pekne vyhlady a co-to vidiet aj za slabeho oparu.
a ked ste tu ukazovali fotku varhan, tak u nas je nieco podobne ale bez toho mini jazera na šomoške.
pravcicka brana = nakolko je blizko nemecka, tak cez prazdniny je to utrapne tam ist. ja som tam bol v juni cez pracovny den a uplna parada. mal som ale smolu, ze v den, kedy som siel na ten vylet sa menil cestovny poriadok a vyhliadnuty bus spoj do hrenska bol zruseny. tak som musel improvizovat a vyviest sa do obce ružova, hajenky.
skúšať nejaké poľovnícke chodníčky. ktoré na tej mape vidno, asi nebude dobrý nápad - exponovaný terén + kosodrevina ...
Dalsie 4 dni to bude boj
Inak, vela nechybalo a lekarnicku by som pouzil vo vacsom rozsahu. Isiel som po turistickom chodniku, zhruba 80-100 metrov od ohrady s ovcami, hladiac si svojho a zrazu vystartoval po mne jeden z ovciarskych psov a aj kusol odzadu. Kus bol sice varovny a nastastie len do volnej casti turistickych nohavic na nohe, ale vacsim stastim bolo, ze sa tam nepohybovalo ziadne dieta.
Fakt *ebly napad davat ohradu a chodnik tak blizo seba.
Jedna z dalsich tur, ktoru mam v plane, tiez ide okolo podobnej ohrady, tak si uz pre istotu so sebou vezmem aspon turisticke palice.