pocuvaj matheos, videl som dnes jedneho balzna ako isiel dnes bikovat niekde smerom na teplice, dufam, ze si to nebol ty... isiel z jahodnik, bol cely v ciernom a mal aj cely riecny bike a sa mi zda, ze mal cervene prasce (brzdy)... inac sam bez biku mam problem sa vyskriabat na Lysec a nie toboz este tahat bike na kopec, klobuk dolu pred tvojim vykonom... nestretol si niekoho po ceste???
charlie: ja som to nebol, mna by si asi hned poznal podla nepomeru bike/ja . Inac stretol som jeden parik jak si to mastia hore a zastavili sa u mna ked som filmoval, chlapik kukal na bajk a vravi "pekny kanadan" . Potom som ich este hore stihol (uz boli na odchode) a tam este kuka chlapik na bajk a cuduje sa preco nemam eSPD, bezdusovky , ze bez toho na bedni nebudem
A este nieco mi povedal, ze na martinkach bikerov vyhanaju, je to pravda? Este som tam na biku nebol, ale buduci rok tam chcem dost casto chodit a tato infoska ma zarazila.
charlie: ja som to nebol, mna by si asi hned poznal podla nepomeru bike/ja . Inac stretol som jeden parik jak si to mastia hore a zastavili sa u mna ked som filmoval, chlapik kukal na bajk a vravi "pekny kanadan" . Potom som ich este hore stihol (uz boli na odchode) a tam este kuka chlapik na bajk a cuduje sa preco nemam eSPD, bezdusovky , ze bez toho na bedni nebudem
A este nieco mi povedal, ze na martinkach bikerov vyhanaju, je to pravda? Este som tam na biku nebol, ale buduci rok tam chcem dost casto chodit a tato infoska ma zarazila.
o tom ako na martinkach bikerov vyhanaju ti poviem, ze to pocujem prvy krat a poviem ti aj to, ze uz som sa davno tak dobre nezasmial... bohvie kde to pocul. na martinkach som bol ip krat a nikdy som s tym nemal problem. v pohode doporucujem martinske hole na biku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to z Lysca vo V.F.
o tom ako na martinkach bikerov vyhanaju ti poviem, ze to pocujem prvy krat a poviem ti aj to, ze uz som sa davno tak dobre nezasmial... bohvie kde to pocul. na martinkach som bol ip krat a nikdy som s tym nemal problem. v pohode doporucujem martinske hole na biku...