to som akurát desiatoval na grúni asi 1 hod pod vrcholom. Ja som tam bol okolo 12.00, šiel som po modrej a dolu po žltej
tak poviem ti pravdu, ze po modrej som este nikdy nesiel, ale ked som kukol teraz do mapy a pozeram na tie vrstevnice, tak klobuk dolu, to musel byt dobra makacka
Tak vam zas cosi zavidim chlapi. Ja cez zimu teraz musim sediet doma, bo ziadne veci nemam topanky by sa este nasli ale nohavice...
Krasne ste tam mali
charlie: kokso iný plech, ja som tam mal day before riadny fekál, pod 800 mrholenie, nad celkom husté sneženie, lepivý mokrý, okolo 1100 už suchý, plus cesta v mraku! nebyť GPS nenájdem ani zjazdovku dole!
na MH bolo tiež good, a to som sa ešte poobede dostal k odlovu 3 geokešiek, 3 strašne zanedbané zrobené kone mi vyoblizovali plutvy (nacpal som ich jablkami, konský prepočet: 1 jablko = 1 EUR, 1 mrkva = 1 USD) a takmer sa pobrali za mnou (u kamošky rančerky by im na 200% bolo lepšie, ale do škodovky sa nezmestili - aj ten najzvedavejší a najsmelší sa zľakol, keď som sa išiel poškriabať na nose, neviem, čo s nimi robia) a nakoniec som takmer nestihol vlka do BA o 17.18, ktorý bol tak narvaný, že som stál až do bradavice na Dunaji
keby fungovala lanovka na Hole, bol by to ideálny skialpový cvičný terén
inak aby si sa pobavil, ako neznalcovi terénu mi ušlo, že žltá sa napája na cestu, a tak som pri dele (Hodinovka) obul lyže, pásy a vyšlapal si to... no, keďže po kraji cesty sa celkom dalo, tak až hore. Dole som to radšej zvalil od chaty pešo. Materiál prežil a ja tiež, po min. 10 rokoch, čo som zjazdovky videl len na obrázku, sa celkom čudujem . Ale som aj celkom rád, že ma v tej sobotnej hmle nikto nevidel, ako mi to ide po tých rokoch stuha!
tak to ti pravdu nezavidim tu sobotu co si bol na lysci, ved som z domu ani patu nevytiahol a nie sa este capat po kopcoch. ale zase v nedelu si si to vynahradil. ved ak mas nejake photos, tak hod sem, nech sa pokochame
ked zase budes chciet prist do MT, tak sa zase ozvi. nabuduce mozes ist na chatu pod chlebom, alebo sturec-ruzomberok...
Este minuly stvrtok sme presli s kamosom na lyziach vychodnu cast Vihorlatu zo Z. Hamrov do Strihovca, ale to este bolo trochu chladnejsie - dalo sa zist az priamo do dediny, snehu bolo dost...
dnes bol nadherny den, tak by bola skoda ostat doma. aj ked sme sa vecer s kamosom dohodli, ze rano pojdeme bikovat, ale nestalo sa tak, lebo bola strasna kosa, a tak sme sa vybrali na martinske hole...
tu posielam zopar fotiek...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to som akurát desiatoval na grúni asi 1 hod pod vrcholom. Ja som tam bol okolo 12.00, šiel som po modrej a dolu po žltej
tak poviem ti pravdu, ze po modrej som este nikdy nesiel, ale ked som kukol teraz do mapy a pozeram na tie vrstevnice, tak klobuk dolu, to musel byt dobra makacka
Krasne ste tam mali
Ale najlepšia je logická smyčka charliho:
"vyhlad smedom na vysoke tatry, ktore nevidno"
na MH bolo tiež good, a to som sa ešte poobede dostal k odlovu 3 geokešiek, 3 strašne zanedbané zrobené kone mi vyoblizovali plutvy (nacpal som ich jablkami, konský prepočet: 1 jablko = 1 EUR, 1 mrkva = 1 USD) a takmer sa pobrali za mnou (u kamošky rančerky by im na 200% bolo lepšie, ale do škodovky sa nezmestili - aj ten najzvedavejší a najsmelší sa zľakol, keď som sa išiel poškriabať na nose, neviem, čo s nimi robia) a nakoniec som takmer nestihol vlka do BA o 17.18, ktorý bol tak narvaný, že som stál až do bradavice na Dunaji
keby fungovala lanovka na Hole, bol by to ideálny skialpový cvičný terén
inak aby si sa pobavil, ako neznalcovi terénu mi ušlo, že žltá sa napája na cestu, a tak som pri dele (Hodinovka) obul lyže, pásy a vyšlapal si to... no, keďže po kraji cesty sa celkom dalo, tak až hore. Dole som to radšej zvalil od chaty pešo. Materiál prežil a ja tiež, po min. 10 rokoch, čo som zjazdovky videl len na obrázku, sa celkom čudujem
ked zase budes chciet prist do MT, tak sa zase ozvi. nabuduce mozes ist na chatu pod chlebom, alebo sturec-ruzomberok...
Uf ty si nebezpecny ked ti daju fotak do ruky. Krasne fotky fotis, i ked by som radsej uz videl take bez snehu a na biku. Sak uz hadam nezasnezi.
tu posielam zopar fotiek...