3 dni v TA3 - myslim ze mam na par rokov pokoj - hory stale krasne, pocasie uz lepsie ani nemohlo byt, no slovenske sluzby a par jedincov homodebilus mi trosku zmiesali dojmy
- 1 - Hrebienok - Teryho chata - Priecne sedlo - Zbojnicka chata - Hrebienok
- 2 - Biela voda - Zelene pleso - Jahnaci stit a spat
- 3 - Vysne Hagy - Batizovske pleso - Sliezsky dom - Tatranska Polianka
3 dni v TA3 - myslim ze mam na par rokov pokoj - hory stale krasne, pocasie uz lepsie ani nemohlo byt, no slovenske sluzby a par jedincov homodebilus mi trosku zmiesali dojmy
Som si myslel, ze z Vysnych Hagov na Batizovske pleso nikto nechodi.
3 ci 4 razy som tadial siel a nikdy som nikoho nestretol .
Rakineki Z Vysnych Hagov je to cca 800 vyskovych metrov na cca 5km, v podstate stale stupanie skoro ako po schodoch. Ak je na materskej, tak mozno variant s nastupnou trasou od Hrebienka, pripadne Noveho Smokovca by boli vhodnejsie pre nu.
Zopar fotiek z minulotyzdnovej dovolenky vo Vysokych Tatrach - 5 dni, 3 turove, 2 oddychove (aquapark, spacir v Levoci a Poprade) ako kompromis pre priatelku, ktora nikdy nebola vedena k turistike (okrem nasej pripravy v Malych Karpatoch )
Vybrane tury:
- Vysne Hagy-Batizovske pleso-Sliezsky dom-Stary Smokovec (15,2km)
- Stary Smokovec-Zbojnicka chata-Stary Smokovec (17,8km)
- Stary Smkovec-Teryho chata-Stary Smokovec (19km)
som tiez vybral ako kompromis medzi nudnymi prechadzkami (vodopad Skok, Popradske pleso..) a pokrocilymi turami na stity (Rysy, Krivan.. ),ktore este nie su pre nu, a tak aby bolo aspon nieco vidiet .
Tura na Batizovske pleso, ktore je najcarovnejsie obklopene hmlou.
Attachment:
Tura_na_Batizovske_pleso.jpg
Tura na Zbojnicku chatu, ktoru uz asi kazdy videl, tak zopar pohladov z cesty.
Attachment:
Na_Zbojnicku_chatu.jpg
Attachment:
Na_Zbojnicku_chatu2.jpg
Tura na Teryho chatu, na ktorej bolo toho vidno asi najviac.
Attachment:
Na_Teryho_chatu.jpg
Najdi kamzika na lavom obrazku .
Attachment:
Na_Teryho_chatu2.jpg
Zrkadlenie
Attachment:
Na_Teryho_chatu3.jpg
a dalsie zrkadlenie
Attachment:
Na_Teryho_chatu4.jpg
A aby krk nebolel z vecneho cumenia na kamene pod nohami, obcas treba kuknut hore,
Attachment:
Na_Teryho_chatu5.jpg
..dolu a opat hore
Attachment:
Na_Teryho_chatu6.jpg
Pod bralom mi zapozovala listicka (aj ked necitas toto forum, tak vdaka ti! ). Mikro muchotravka je od Zamkovskeho chaty.
init po sobotnajsej tlacenici bola tura z V.Hagov na Batizovske vybrana zamerne. kedze sme sa uz chceli aj trosku vyspat bol predpoklad ze tadial nikto nepojde a bude kde zaparkovat aj v neskorsich hodinach. parkovali sme nakoniec LTT a cestou hore po zltej stretli zo 10 turistov. prekvapivo pri Batizovskom a na magistrale minimum ludi. zato z Gerlachu za ten cas co sme lezali pri plese zliezlo cez 50 ludi neviem kde sa tam pomestili - asi len vystup hore - svojka - a hned dolu lebo idu dalsi
...zato z Gerlachu za ten cas co sme lezali pri plese zliezlo cez 50 ludi neviem kde sa tam pomestili - asi len vystup hore - svojka - a hned dolu lebo idu dalsi
Už je ako ten Everest s tlačenkou na vrchole. Zatiaľ ale bez častých úmrtí...
Gusto0 Aj tych 10 kusov znie celkom prijatelne. Zatial kym nie su deti, popularne trasy vo VT (chaty, stity) si radsej nechavam na nesezonne pracovne dni, inak neostava nic ine len vyrazit este pred svitanim alebo volit tie menej popularne (nastastie ich stale zopar je)
milos21 V porovnani s Everestom je vystup na Gerlach stale za bagatel . Uz aby sa otvorili dalsie chodniky ...
Veru Kriváň a Rysy jedine mimo sezóny. Cez sezónu jedine vrcholy kde moc bežných turistov nevidno. Nieje nad ten pocit mať napríklad celý Ľadový štít sám pre seba ako sa mne pred nedávnom pošťastilo.
Včerajší západ slnka z Chmeľovej a dnes ráno východ z rozhľadne nad Trenčianskou Závadou.Večer sa rozfúkalo a bola kosa,tak ráno pre istotu aj čiapka,rukavice,spodky a veru dobre som urobil.4°C a hore začalo fučať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som si myslel, ze z Vysnych Hagov na Batizovske pleso nikto nechodi.
3 ci 4 razy som tadial siel a nikdy som nikoho nestretol
3 ci 4 razy som tadial siel a nikdy som nikoho nestretol
A v pohode túra na to Batizovské? Zobral by som manželku trochu sa vyvetrať z materskej tak aby ma nezabila kade ju ťahám
Vybrane tury:
- Vysne Hagy-Batizovske pleso-Sliezsky dom-Stary Smokovec (15,2km)
- Stary Smokovec-Zbojnicka chata-Stary Smokovec (17,8km)
- Stary Smkovec-Teryho chata-Stary Smokovec (19km)
som tiez vybral ako kompromis medzi nudnymi prechadzkami (vodopad Skok, Popradske pleso..) a pokrocilymi turami na stity (Rysy, Krivan.. ),ktore este nie su pre nu, a tak aby bolo aspon nieco vidiet
Tura na Batizovske pleso, ktore je najcarovnejsie obklopene hmlou.
Tura na Zbojnicku chatu, ktoru uz asi kazdy videl, tak zopar pohladov z cesty.
Tura na Teryho chatu, na ktorej bolo toho vidno asi najviac.
Najdi kamzika na lavom obrazku
Zrkadlenie
a dalsie zrkadlenie
A aby krk nebolel z vecneho cumenia na kamene pod nohami, obcas treba kuknut hore,
..dolu a opat hore
Pod bralom mi zapozovala listicka (aj ked necitas toto forum, tak vdaka ti!
a na zaver pohlad na Lomnicak od Hrebienka
mam rad toto vlakno, vdaka vsetkym prispievatelom !
Už je ako ten Everest s tlačenkou na vrchole. Zatiaľ ale bez častých úmrtí...
milos21 V porovnani s Everestom je vystup na Gerlach stale za bagatel