By ma zaujimalo, ze preco? IG/FB turisti [chodia na zname miesta, lebo sa chcu pochvalit na sockosietach] alebo je v tom neznalost inych slovenskych kras?
Mam odsledovane, ze ludia co presli od klasickeho telefonu na smartfon, sa urcitym sposobom zmenili. Neviem ako tu zmenu pomenovat, ale je to nejaky prechod od individualneho vedomia k nejakemu vseobecnemu...neviem comu
Ako ten svet bude vyzerat, ked budeme zit podla jednej sablony? Vsetci budu vediet to iste. Nas mozog sa prestane ucit (lebo nebude mat s cim porovnat) a budeme generaciu od generacie sprostejsi tak, ze to nikomu nepride ani divne
Gusto0
Sluzby si vystihol presne.
Na Kubinke sa po 17.00 nenajes (nejdu lanovky, nejdu bufety), okrem novootvorenej restiky Katka. Stanky zavrete, 3*hotel nevari, pretoze chysta veceru pre ubytovanych hosti (wtf?)...a takto mozeme pokracovat.
S Cechmi mas absolutnu pravdu, so sluzbami su uplne niekde inde (jazdim do CR casto sluzobne).
chceli sme sa najest cez velku noc niekde na zaciatku Ziarskej doliny - ludi kopec no vsade mrtvo len jedna tabula - dnes varime - vraj chystaju veceru pre 120 ludi ale ked si dame toto a toto a sadneme za tento stol tak nas este obsluzia. jedlo chutne, obsluha vobec nebola mrzuta ze tam sme. chata Třinec, Kovo odborovy svaz
Dudo Este sa mi nestalo, ze by mi nieco nechceli predat. Pre ludi z vacsieho mesta mozno moze isty diskomfort nastat pri obmedzenych otvaracich hodinach v obchodoch na dedinach, ale aj to sa da riesit predzasobenim, alebo zabehnutim do okresneho mesta.
Gusto0
Na Kubinke sa po 17.00 nenajes (nejdu lanovky, nejdu bufety), okrem novootvorenej restiky Katka. Stanky zavrete, 3*hotel nevari, pretoze chysta veceru pre ubytovanych hosti (wtf?)...a takto mozeme pokracovat.
S Cechmi mas absolutnu pravdu, so sluzbami su uplne niekde inde (jazdim do CR casto sluzobne).
ten hotel je tragedia odkedy ho otvorili stanky funguju len v zimnej sezone, v lete sa to koli par ludom nikomu neoplatí.... a lanovky predsa len do 16:30 ako v zime
ta katka restika je zjav.. uvidíme kolko im to vydrží, mimo sezony je na holi mrtvo...
Gusto0 Hmm, pokial ide o restiky v Tatrach, Stary Smokovec je podla mna na tom celkom dobre. Chodievam vacsinou v septembri a napr. v penzione Koliba [pod tratou], restike Svist a pizzerke La Montanara nebol problem sa najest aj okolo 19-ej.
milos21 Ja som bol tu istu trasu s priatelkou este v piatok. Ludi bolo tak akurat, aby prilis nezavadzali pri foteni. Zavidim ti, ze to mas tak kusok od domu .
Tento raz sme sa ale vybrali na nizsi kopecek, aj ked narocnostou asi tazsi. Na Poludnicu chodi malicko ludi. Na 15km sme mali vyse 1000m nastupanych, z toho 800 na prvych 6-7km. Potom nam uz stacila len Kvacianska a Janska dolina
Oddych pre zmenu bez bicykla. Nejakou extra turistikou sa to neda nazyvat, ale kedze taham so sebou aj "kotol", bohate postacuje pocasie take premenlive, rano sme vsak stihli aspon na Priehybu prechadzku, na Chopku to vyzeralo divoko a kedze absentovala vybava, otocili sme to dole nakoniec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam odsledovane, ze ludia co presli od klasickeho telefonu na smartfon, sa urcitym sposobom zmenili. Neviem ako tu zmenu pomenovat, ale je to nejaky prechod od individualneho vedomia k nejakemu vseobecnemu...neviem comu
Ako ten svet bude vyzerat, ked budeme zit podla jednej sablony? Vsetci budu vediet to iste. Nas mozog sa prestane ucit (lebo nebude mat s cim porovnat) a budeme generaciu od generacie sprostejsi tak, ze to nikomu nepride ani divne
fradog Hlboka myslienka
Gusto0 Kde v Tatrach si sa chcel najest o 7-ej vecer?
ten hotel je tragedia odkedy ho otvorili
ta katka restika je zjav.. uvidíme kolko im to vydrží, mimo sezony je na holi mrtvo...
Roháčské plesá s detským oddelením, Roháče ešte nie sú preplnené, pritom sú nádherné
Dovolim si doplnit tvoje pohlady o dalsie.
Tento raz sme sa ale vybrali na nizsi kopecek, aj ked narocnostou asi tazsi. Na Poludnicu chodi malicko ludi. Na 15km sme mali vyse 1000m nastupanych, z toho 800 na prvych 6-7km. Potom nam uz stacila len Kvacianska a Janska dolina
Cicmany, zastavka, ktora pri prechode Rajeckou dolinou proste musi byt.
Kremnica
Neviem, ci je to pandemickym casom, ale v porovnani s Banskou Stiavnicou mi pride jej centrum take velmi smutne.