Konecne som sa dostal tento rok aj na turistiku - oblubena Mala Fatra po rokoch - Vratna (lanovka) - Poludnovy Grun - Snilovske s. - Maly F. Krivan - Velky F. Krivan - Snilovske - slubil som si ze pojdem dolu lanovkou ale akosi som to nezvladol a zisiel si to pesi dolu - kolena prezili
Konecne som sa dostal tento rok aj na turistiku - oblubena Mala Fatra po rokoch - Vratna (lanovka) - Poludnovy Grun - Snilovske s. - Maly F. Krivan - Velky F. Krivan - Snilovske - slubil som si ze pojdem dolu lanovkou ale akosi som to nezvladol a zisiel si to pesi dolu - kolena prezili
Dnes tam dulo jak besné, tiež sme šli z Vratnej lanovkou s babatkami v nosičoch sme chceli prejsť kus hrebeňa smerom na Roszutce, mamky to na Chlebe otočili a šli dole tak sme si to tatkovia prebehli
Od priatelky som dostal freipass na solo turu, tak sup ho zo Stareho Smokovca na Slavkovsky stit. Hoci som hore vyslapal druhy, len tak tak som stihol vyhlady. Cestou dolu sa ma snad 15 ludi pytalo, ze ako je to este daleko a ci su este vyhlady, v dnesnej dobe, ked skoro v kazdom mobile je gps a mobilny internet [dostupnost vyhladov na Slavkovskom sa daju kuknut z kamery na Lomnicaku ]
je to mozno trochu mimo temy, ale dnes sme parkovali v starom smokovci, na platenom parkovisku, siroko daleko ziaden pracovnik, ktoremu by sme zaplatili parkovne. ked sme sa vratili spat, za stieracom sme mali papierik s cislom uctu, na ktory mame poslat parkovne. je toto zakonny postup? ako mam vediet, ze nam tie papieriky nedal kde kto a poslem peniaze niekomu uplne cudziemu, kto nema s obcou nic spolocne?
V PO niekde pri univerzite davaju zrejme domaci z panelaku cervene papieriky, ze "previnilcom" pride pokuta a pokial by boli predsa len domaci aka "dopravna obsluha" nech to hlasia na byt druzstve. Tento postup sa mi tiez nezda, vie niekto viac ?
sorry za OT
Pet55 nie, bolo to asi uz v hornom smokovci, neviem, ako to tam je rozdelene. stal som na ulici, ako je sidlo policie, parkuje sa len tak na ceste, na lavej strane. no uz som to vyplatil cez ucet, ale nepaci sa mi ten pristup. si nedaju uz ani tu namahu, aby tam zaplatili nejakeho brigadnika na cely den? odkaz za stieracom na platenie parkovneho som este nevidel.
vecer zapad slnka na Blatnickom hrade - boli sme tam traja. noclah v aute. o pol 7 rano uz kracam Konskym dolom na Ostru kde som napriek neskoremu odchodu prvy - vsetky pavuciny boli moje - a stihol som este mensiu inverziu ( Turiec bez hmly? take existuje? ). Po Tlstu este klud, slnko vypeka no znacka je prevazne v lese. Mazarna uz je plne obsadena turistami, Gaderska v oblaku cigaretoveho dymu a plna vsetkeho mozneho elektrickeho. Pred 12-tou sa mi horko tazko podari opustit Blatnicu, no dalej su cesty este prazdne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://strava.app.link/IwchhiTYg9
Dnes tam dulo jak besné, tiež sme šli z Vratnej lanovkou s babatkami v nosičoch sme chceli prejsť kus hrebeňa smerom na Roszutce, mamky to na Chlebe otočili a šli dole tak sme si to tatkovia prebehli
Velke Hincovo pleso od zastavky TEZ Popradske pleso, naspat na TEZ do Strbskeho Plesa
Velke Biele pleso od Tatranskej Kotliny, okolo chaty Plesnivec
sorry za OT