Kezde sme tam prisli a zaparkovali az cca 9:15,tak veru aut uz tam bolo dost.Cestou na hrad zopar ludi,ale ako zacinali skaly,tak to hustlo.No a na hrade sa to zacinalo preplnat.Cestou z hradu dole a ako sme isli to koliecko sem tam nejaky ludia,co isli oproti.Ked sme sa vracali k autu,tak auta stali po celej ceste az do deniny,znacky od BA az po KE
Oznam z FB ak by ste sa niekto chystali na chatu pod Kľačianskou Magurou
POZOR,POZOR...Vážení turisti...z dôvodu pandemie covid-19 a z nariadenia ústredného krízového štábu platia na chate tieto pravidlá až do odvolania od dnešného dňa,t.j.
- ubytovanie je zrušené do odvolania, tí ktorí ste mali objednané ubytko budete kontaktovaní v najbližšej dobe mailom alebo telefonicky...
-Bar... výdaj len cez okienko do plastových pohárov...
-Kuchyňa... výdaj len cez okienko v obmedzenom režime...polievky, klobása...
- Toalety... prosíme použiť vonkajšie kadibudy... keďže chata je uzatvorená do vnútorných wc sa nedostanete...
- Zároveň žiadame turistov aby pri objednávaní a pri styku s personálom chaty použili rúško,šatku,bufku...v opačnom prípade nebudete obslužení...
Poprosím Vás aby ste to pozdielali aby sa tieto informácie dostali k čo najväčšiemu počtu turistov a návštevníkov ktorý sa nás v blízkej dobe chystajú navštíviť...HORE ZDAR🙂
Presne, lebo minulý rok presne 13.10 rozprávkové počko na turistike, 2018 tiež podľa foto rozprávková jeseň v Tatrách v tričku a tento rok? Nebudem komentovať, to už teda len sneh je nádej
Dnes len vramci okresu, v Malych Karpatoch nad BA - Raca.
Hore Pisarovou dolinou, az k altanku nedaleko ktoreho vyviera Vajspetersky potok, potom dolu, popri Vajspeterskom potoku, take motkanie sa mimo znacenych turistickych chodnikov. Ludi bolo minimum vdaka comu sa nam podarilo stretnut aj dve srnky.
V nedelu rano budicek o 4:00 a islo sa na Vapec sledovat vychod slnka.Cca 5:15 sme vyrazali z parkoviska na konci Hornej Poruby,cesta asi hodina.Ratali sme aj s inverziou,ale na vrchu nas samozrejme privital len vietor,hmly bolo vidiet iba lokalne.Hore sme prisli za tmy,za par minut chalanisko,potom dalsi 3 ludia a dalsi,no a behom pol hodiny nas bolo na vrchole 14 (citaj 6 ) Skoda,ze dnesna hmla nebola uz vcera.
(Fotky su v opacnom poradi.)
V Nedeľu sme si dali taký pekný okruh tu nad dedinou: Visiace skaly - Krahulčie vrchy - Marhát - Rotunda sv. Juraja. Dokopy cca 12 km, 625 výškových. Ľudí naozaj dosť, na Marháte hádam aj 30. Aj sa opekalo. Celkom teplo, akurát výhľady biednejšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
videl som nejaku srnciu, aj lisku, ale nemam dlhsie sklo tak len jeden vyrez so Srncom
a nejak mi nejde nahrat vsetky fotky
okolie Durdle door + som si dal maly beh k Stonehenge,kedze som ho ledva stihol po vidne
POZOR,POZOR...Vážení turisti...z dôvodu pandemie covid-19 a z nariadenia ústredného krízového štábu platia na chate tieto pravidlá až do odvolania od dnešného dňa,t.j.
- ubytovanie je zrušené do odvolania, tí ktorí ste mali objednané ubytko budete kontaktovaní v najbližšej dobe mailom alebo telefonicky...
-Bar... výdaj len cez okienko do plastových pohárov...
-Kuchyňa... výdaj len cez okienko v obmedzenom režime...polievky, klobása...
- Toalety... prosíme použiť vonkajšie kadibudy... keďže chata je uzatvorená do vnútorných wc sa nedostanete...
- Zároveň žiadame turistov aby pri objednávaní a pri styku s personálom chaty použili rúško,šatku,bufku...v opačnom prípade nebudete obslužení...
Poprosím Vás aby ste to pozdielali aby sa tieto informácie dostali k čo najväčšiemu počtu turistov a návštevníkov ktorý sa nás v blízkej dobe chystajú navštíviť...HORE ZDAR🙂
Hore Pisarovou dolinou, az k altanku nedaleko ktoreho vyviera Vajspetersky potok, potom dolu, popri Vajspeterskom potoku, take motkanie sa mimo znacenych turistickych chodnikov. Ludi bolo minimum vdaka comu sa nam podarilo stretnut aj dve srnky.
https://www.relive.cc/view/vKv2RPyREov
(Fotky su v opacnom poradi.)