ja idem na tie skaly o tyzden , nebodaj ste tiez mali zlavovy kupon?
Zlavový kupón sme nemali - išli sme na vlastnú päsť
Pekne bolo - počasie úplne na 1* akurát posledné dva dni to tam už mali tiež cez 30°C a tak sme chladili hlavy a aj ostatok v bazéniku (...a predposledný deň boli aj bicykle samozrejme - aj keď len požičané)
5.7. sme vyšli na Kôprovský štít. parádny výlet, Popradské aj Hincovo pleso nádhera. počasie vydržalo, aj keď tesne po našom odchode tie oblaky pustili šťavu.
inak dnes už chodím normálne a dokonca môžem mať obuté aj podpätky
nejde niekto od piatku do nedele pochod od fackovskeho sedla cez klak smerom na strecno? , len ci nahodou sa niekto strasne nenudi doma , viac ludi viac navnad pre medveda )
no konecne som potriedil kus fotky, bolo super aj ked ta svalovka... a lavu nohu ledva kus dvihnem, poslednych 20km som len dokracoval za pravou a tak no znicili sme sa kvalitne, 49.3km, stupanie 2731m, klesanie 3214m, cas 16h22m , max vyska 1469mnm
na biku? nedokazem si to predstavit teda, tie useky so sutrami by som sa asi zabil a aj tie co vyzerali v pohode tak tam boli vymyte hlbsie kolaje a to by bolo tiez o drzku, a tam kde bolo ako tak rovno bolo 50+% stupanie abo klesanie tiez na zabitie sa , aj ked je pravda ze sme stretli jedneho na biku a dokonca aj motorkara )))
no ale asi nie po zltej a modrej ako sme isli my bo to bola riadna vrazda , po cervenej tam chodili daky bajkeri aj na krizovatke pod javorinou ci kde sme ich postretavali kopec, akurat nas viac ludi odradzalo od tej cervenej aby sme tade nesli lebo ze je tam strk a blbo sa ide
z tej mapy dako neviem kade to ide ale tak ci tak ak to ide na mincol tak tam po tej cervenej boli useky kde neverim ze by to niekto dal na bajku, napeso smerom dole som sa tam suchal aj s hrbou skal a bordelu, miestami tam muselo byt aj 100% klesanie, to po takom bordeli to neda nik na biku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zlavový kupón sme nemali - išli sme na vlastnú päsť
Pekne bolo - počasie úplne na 1* akurát posledné dva dni to tam už mali tiež cez 30°C a tak sme chladili hlavy a aj ostatok v bazéniku (...a predposledný deň boli aj bicykle samozrejme - aj keď len požičané)
inak dnes už chodím normálne a dokonca môžem mať obuté aj podpätky