dnes s Bobrisom "expresny nocny" vystup na Chatu pod Chlebom zo Zajacovej. Od spodku Generala bolo uz aj sneh, na chate ani noha (samozrejme okrem chatarov a herpesa)
po zhodnoteni situacie, ked podmienky na skialp su obmedzene a na bike je uz pre mna zima, vyuzil som male karpaty a pokusil som sa o zdolanie troch najvyssich vrchov za jeden den... nakoniec sa to aj podarilo, pocasie idealne, ticho, ake som v MK este ani nezazil (bezvetrie, po vapennu som stretol len jedneho chalana)... vyrazal som zo Smolenic, skoncil som v Kuchyni... podla hikingu to malo byt okolo 40 km, ale GPS-ko mi ukazalo 48 km, cez 2000 nastupanych... aj v malych karpatoch sa da dat pekne do tela
cisty cas bol 8,5 hodiny, hruby 9,5 hod...
tajne zelanie bolo dat to za tych 7-8 hrubeho, ale som par-krat pobludil, kedze som bol prvy-krat asi na 2/3 trasy, kvoli namraze nebolo sem-tam znacky vidiet + sem-tam boli aj tazko priechodne useky kvoli ovisnutym konarom od namrazy + stopy po vapennu neboli skoro ziadne (akurat od tmaxa na klokoci )... uz hadam bolo aj dost tych vyhovoriek ... jaj, este ma zacal bedrovy klb boliet
ironhide:
karpaty su plne bud, pristreskov na prespatie, pramenov a studniciek. jedlo na 5 dni by si tiez zvladol. dal by sa aj taky vylet otazka je ze ci jedlo pre capula
Wukie prešiel za jeden deň všetkých 11 malokarpatských 700viek, článok o tej akcii sa dá nájsť tu.
No v zime by to asi bolo dosť maso. Keby aj vôbec nebol sneh, dosť nepríjemný je aj nedostatok denného svetla, aj keď určite by sa našiel nejaký borec - bežec, ktorý by to vedel prebehnúť aj uprostred zimy.
Keď Kopold prešiel Tatry za 72 hodín, nejaké Malé Karpaty by nemali byť problém
cital som to niekedy davnejsie, vukie to ma v oku, ja sa moc nemocem severnejsie od vysokej, ale je to dalsia vyzva na leto bezci by s tym nemali mat problem... ja vo vseobecnosti moc neoblubujem hrebenovky, vyhovuje mi skor dlho hore a najlepsie vobec dole (jedine tak na bic abo na lyziach), kvoli mojej vyssej vahe a zdevastovanym kolenam... preto ked tak peso, rad chodim v zime po snehu dole, dobre tlmi narazy,dnes to uz bolo moc na mna tvrde v nizsich partiach...
tato moja varianta ma napadla vcera vecer, ze to prejdem, aj ked som na to myslel uz davnejsie...
ironhide:
karpaty su plne bud, pristreskov na prespatie, pramenov a studniciek. jedlo na 5 dni by si tiez zvladol. dal by sa aj taky vylet otazka je ze ci jedlo pre capula
fakt sorry capulo, ale nedalo mi to
takto by si zrejme isiel na 5 dnovu turu cez MK s baglom plnym zradla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://paskuliak.blog.sme.sk/c/346425/Malofatransky-Klak-fotky.html
Tomaš ako je to s cestou na rozsutec? v Nedelu by sme tam chceli vybehnuť
foto by panko
tajne zelanie bolo dat to za tych 7-8 hrubeho, ale som par-krat pobludil, kedze som bol prvy-krat asi na 2/3 trasy, kvoli namraze nebolo sem-tam znacky vidiet + sem-tam boli aj tazko priechodne useky kvoli ovisnutym konarom od namrazy + stopy po vapennu neboli skoro ziadne (akurat od tmaxa na klokoci
karpaty su plne bud, pristreskov na prespatie, pramenov a studniciek. jedlo na 5 dni by si tiez zvladol. dal by sa aj taky vylet
No v zime by to asi bolo dosť maso. Keby aj vôbec nebol sneh, dosť nepríjemný je aj nedostatok denného svetla, aj keď určite by sa našiel nejaký borec - bežec, ktorý by to vedel prebehnúť aj uprostred zimy.
Keď Kopold prešiel Tatry za 72 hodín, nejaké Malé Karpaty by nemali byť problém
tato moja varianta ma napadla vcera vecer, ze to prejdem, aj ked som na to myslel uz davnejsie...
karpaty su plne bud, pristreskov na prespatie, pramenov a studniciek. jedlo na 5 dni by si tiez zvladol. dal by sa aj taky vylet
fakt sorry capulo, ale nedalo mi to
takto by si zrejme isiel na 5 dnovu turu cez MK s baglom plnym zradla