Na Fatru chodím takmer každý rok, no takéto podmienky ako túto zimu si nepamätám, snáď sa ešte ochladí a napadne snehu aby sme si ešte užili pravú zimnú turistiku aká ma byť
dlhsie sme uz nevydrzali a skocili na klak, sice z piatka na sobotu by to bolo lepsie, ale v sobotu bolo este fajn, tesne pod 0 aj ked vetrisko. v nedelu uz bol odmak a kvapkalo zo stromov. celkovo ale dobra akcoska a na bude sa nas zislo nakoniec 13 + pes, este ze sme spali vonku
Na troch fotkách jasne vidím, že bolo fajne
Paráda - SLOVENSKÝ RAJ je moja srdcovka a zatiaľ sme mali vždy šťastie na parádne počasíčko ale je pravda, že vždy sme tam boli cez letné prázdniny.
slovensky jar je pre mna preto taky pekny, ze je tam pekne v kazdom pocasi
Slovenský jar je naozaj krásny, kvietky kvitne, zvieratky behá, chorobáčik bzučí a čela zbiera nektár a sere sladký vazelín...
Dzuch-ban - veľmi milý preklep
teraz piatok-pondelok planujeme prechod pesi z cerotvice na donovaly po hrebeni, az by sa nahodou niekto chcel pridat taknech zakrici , pocasie zatial vyzera ze by mohlo vyjst
a to idete tam a naspat? srandujem... uvazujem nad sobotou, ze sa pomotam v okoli dumbiera a chopka na lyzoch, tak sa snad stretneme a niekde nieco udreme predpokladam podla casoveho harmonogramu, ze prvu noc budete na stefanicke, tak by som Vas rano prepadol...
pohodaaa, vsetko sme zvladli aj ked sme 2x volali na kamienku ze dojdeme neskor bo sme sa dali zlakat jedlom na stefanicke a potom kus pobludili a v noci za hmly tratili tyce na dumbieri... nakoniec ale o 9tej dorazili na kamienku to bola ulava. ale podla mna lepsie v mraze ist ako cez den v tom hice to bolo o drzku. rano na kamienke perfektne pocko, jasno, teplo, ani nevadilo ze lehatka boli este kus od namrazy )). cestou na durkovu sa nam striedalo jasno s hmlou. na durkovej natresk, asi 10 ludi spalo dole, nejaky este v chodbe vonka, hore nas chatar nahustil po dvoch na 1 matrac. bola to sranda ked ozrati nevedeli vyjst von a skoro pozabijali dalsich 5tich kym trafili . dalsi den este vacsi hic. na slnku 37 stupnov... sme sa dobre poopalovali , nakoniec sme sa rozdelili, dvaja pokracovali povodny plan do hiadelskeho a donovaly a my sme sa pred chochulou spustili do liptovskej luznej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vrcholove videjko: https://*****saweb.google.com/capiak/Klak2014?authuser=0&feat=directlink#5981096956831371970
cestou na revanske sedlo: https://*****saweb.google.com/capiak/Klak2014#5981098787352311042
Viac fotiek je tu: http://paskuliak.blog.sme.sk/c/349364/Hrad-Zniev-fotky.html
Paráda - SLOVENSKÝ RAJ je moja srdcovka a zatiaľ sme mali vždy šťastie na parádne počasíčko
Slovenský jar je naozaj krásny, kvietky kvitne, zvieratky behá, chorobáčik bzučí a čela zbiera nektár a sere sladký vazelín...
Dzuch-ban - veľmi milý preklep
na ten matrac sa v pohode zmestia traja
https://plus.google.com/photos/117343661294769888067/albums/5991132312299201553?authkey=CNnTjqfHyfXdBQ