dvojka je len dnes, inak bola trojka... http://www.lawine-steiermark.at/, ci ste robili profil?
ten skialpinista isiel kam, resp. odkadial? predpokladam, ze zlabom nesiel, ci?
Potom som si zle zapamätal. Skialpinista išiel pred nami. Na konci doliny, ako sa to dvihlo do sedla, sa otočil. My sme dali ešte to sedlo, aby sme najvyšší bod aspoň videli. trasa
to sú "kokosy na snehu" bol to nejaký mládežnícky futbalový tím...pitchovali cestou hore strašne...ale tak v tepláčikoch a bez návlekov sa ťažko chodí v hlbokom snehu...cestou dole išli ako posratí...proste zábava...a tréner bol čiernej pleti a hovoril perfektne po slovensky
Vychylovka - sedlo Príslop...v pláne bola chata na Rycierovej, ale boli sme mokrí do nitky tak sme to otočili ale 2 hodky na čerstvom vzduchu sa rátajú
Paráda, kedy si tam bol? Tiež by som išiel niekedy rád do Raja v zime keď to tam je poriadne zamrznuté, no keď vidím ako je vonku, tak skôr to bude na bike ako na zimnú turistiku.
Chcel by som niekedy zobrať mačky a riadne sa vyblbnúť na ľade, má to určite svoje čaro a mňa baví zimná turistika viac ako letná, je to náročnejšie a najmä nie sú také preplnené chodníky v niektorý atraktívnych kútoch Slovenska ako v lete, je to pre mňa také fajne spestrenie k bajkovej sezone .
Tak Sucha Bela je jednosmerna trasa, no teraz v zime by sa dalo kludnes ist aj opacne lebo nebudes nikomu zavadzat, stretli sme len zopar ludi co isli liez na vodopady..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Bola len dvojka.
ten skialpinista isiel kam, resp. odkadial? predpokladam, ze zlabom nesiel, ci?
trasa
Ospravedlňujem sa, trošku dlhšie to trvalo. Snáď som potešil nielen teba