to suvisi s tym, o com pisal zihadlo, ci mas drazky na vibramkach vpredu a vzadu...
ked mas len vzadu, mozes pouzit poloatomaty, tj spicka je plastova, lankom prichytena ako na tych, co si sem daval, zadnu cast cvaknes do tej drazky... http://www.vsetkonahory.sk/macky/1609-nuptse-semiautomatic.html
ked mas drazky aj vpredu, mozes pouzit automaty, spicka je kovova urcena do drazok, zadna cast ako u poloautomatov... http://www.vsetkonahory.sk/macky/1610-climbing-technology-nuptse-automatic.html
automaty pripevnis na vsetky druhy skeletov lyziarok, pri vibramach si to musis overit... ja napr. nemam na vibramach drazky, tak pouzivam remienkove aj na lyziarky...
Už ich mám doma a chcem sa spýtať, či ten popruh skrátiť, aby nebol dlhý alebo sa necháva tak a má to nejaký účel o ktorom neviem
no ved to. Ak to oseka na jedny topanky tak potom moze zistit ze na inych uz chyba , pripadne dakomu pozicia a tomu to bude malo atd. Zbytocne to strihat. Nikdy som nemal problem s tym ze by to bolo dlhe
Držia tie klasické mačky dobre na skeletoch? Uvažujem o nejakých, topánky mám bez drážok a ešte podľa mňa nejaký rok vydržia. Aj keď ďalšie by som možno kúpil s drážkami. Alebo kašľať na to a vziať remienkové?
ked ti pravdu poviem, ja ich pouziam len nudzovo, ked je uz fakt zle, tj neleziem s tym ani nic podobne, vsetko sa snazim na lyziach vyslapat, pripadne s harsajznami...
drzat, drzia, ale viac ich teda vyuzivam ako zavazie v batohu, aby nahodou mojich 100 kg neodfuklo
inak 2 tyzdne som uz nikde nebol kvoli robote, ak neratam babu , tak uz mi z toho pekne hrabe, aj tak nic v robote nedokazem spravit
tak sup sup s nejakymi fotkami sem, abo do skialp podmienok
Včera prebehol môj premierový výstup na najvyšši vrchol MF. Predpoveď neostala nič dlžná, spočiatku síce dosť oblačno, ale časom sa oblačnosť začala rozplývať a nakoniec nás privítalo na hrebeni nádherné slnečné počasie, samozrejme aj s potrebným studeným vetrom No nebolo to žiadny extrém, takže dalo sa v pohodičke. Trošku bolo problematické napredovanie smerom hore, lebo peších turistov len minimálne, 99% okoloidúcich aj stôp bolo od skialpinistov a záveje úplne v pohode nad meter. Na hrebeni už bola dosť hrubá škrupina a pevný podklad, takže tam to šlo v pohode, najťažšie to bolo na otvorenom priestranstve pod sedlom za Kraviarským až po sedlo Bublen. V každom prípade nemám čo vytknúť, bolo úplne fantasticky
Trasa: Chata Vrátna - Sedlo za Kraviarským - Sedlo Bublen - Veľký Kriváň - Snilovské Sedlo - Chata Vrátna
Čaute, túto sobotu mám možnosť ísť na pár dní do Slovenského Raja, chceli sme pobehať tiesňavy aj s mačkami, skôr to žial nevyšlo a teraz si nie som moc istý podmienkami a takýmito túrami. Na hzs píšu "Z dôvodu topenia snehu je v roklinách a tiesňavách zvýšený stav vody, preto prosím zvýšte opatrnosť. Sú ťažko priechodné." Bol niekto tento víkend? Zaujímali by ma nejaké bližšie info o stave ladu. Vďaka
no ale nejaký lad tam ešte určite bude, a išlo mi o to či tam niekto bol a či sa tam vôbec oplatí ísť prípadne tie mačky brať. No čakal som aj že si niekto rypne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked mas len vzadu, mozes pouzit poloatomaty, tj spicka je plastova, lankom prichytena ako na tych, co si sem daval, zadnu cast cvaknes do tej drazky... http://www.vsetkonahory.sk/macky/1609-nuptse-semiautomatic.html
ked mas drazky aj vpredu, mozes pouzit automaty, spicka je kovova urcena do drazok, zadna cast ako u poloautomatov... http://www.vsetkonahory.sk/macky/1610-climbing-technology-nuptse-automatic.html
automaty pripevnis na vsetky druhy skeletov lyziarok, pri vibramach si to musis overit... ja napr. nemam na vibramach drazky, tak pouzivam remienkove aj na lyziarky...
Už ich mám doma a chcem sa spýtať, či ten popruh skrátiť, aby nebol dlhý alebo sa necháva tak a má to nejaký účel o ktorom neviem
drzat, drzia, ale viac ich teda vyuzivam ako zavazie v batohu, aby nahodou mojich 100 kg neodfuklo
inak 2 tyzdne som uz nikde nebol kvoli robote, ak neratam babu
tak sup sup s nejakymi fotkami sem, abo do skialp podmienok
je to boží vynález
Trasa: Chata Vrátna - Sedlo za Kraviarským - Sedlo Bublen - Veľký Kriváň - Snilovské Sedlo - Chata Vrátna
Aspon si sa vyspal, ja som vstaval o 2:00 a o 9:00 som bol uz doma v Piestanoch, ale cely piatok mrtvy