Povodne som chcel ist az po praci ale ked som to videl tak som o 14:00 prchol a o 45 min uz startoval zo Stefanovej. Rozsutec bol nadherny a komplet za svetla a na Stohu som dobehol este posledne luce Tie pohlady boli dnes uzasne a vdaka tej kose bola neskutocna dohladnost. A ked zaslo slnko a vybehol mesiac, to bolo ceresnicka...
Neboj, to nie je kazdy den a tiez to nejde vzdy...ale dnes sa nic nedialo uz poobede tak sa dalo. Navyse som mal veci so sebou a moja praca je po ceste do Vratnej - co dost setri cas. Inak som na to rovnako ako ty
No robim v open office kde je asi 200 ludi takze tam sa neda schovat aj keby si chcel Tam vidi kazdy vsetko takze ani otlacky nie su treba. Ja som sa samozrejme najskor vypytal ci mozem
Moj nazor je takyto(nikomu ho nevnucujem, kazdy nech sa zariadi podla seba): "oni" su tam doma, o tebe vedia podstatne sor ako ty o nich. Treba s tym rata, ze sa to stat moze, treba mat respekt. Keby clovek behal niekd
uprostred lesa tak pravdepodobnost je vyssia.
Ku tym medvedom...Osobne som zastancom teorie ze po tme (s dobrym svetlom - celovkou) je clovek velmi dobre viditelny pre zviera. Teda sa zlakne skor nez cez den napr. Navyse v tejto kose uz to spi. Ale aj tak si zaklopem
Roky chodím nočným lesom aj sam a maco ma zatiaľ nezjedol . Nebojíš sa chodiť na biku po ceste? Že ťa zrazí auto je oveľa vyššia pravdepodobnosť ako že ťa napadne medveď
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je uplne normalen ze ked skoncinm v robote (tiez o 18:00, vezmem celovku s vecami do roboty) tak sa zobieram a idem na chatu pod sucym/chleb/Mincol.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
the revenant bear fight sceneOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Moj nazor je takyto(nikomu ho nevnucujem, kazdy nech sa zariadi podla seba): "oni" su tam doma, o tebe vedia podstatne sor ako ty o nich. Treba s tym rata, ze sa to stat moze, treba mat respekt. Keby clovek behal niekd
uprostred lesa tak pravdepodobnost je vyssia.
Dobre si spravil