No už som tu dlhšie neprispel, aj keď túr bolo viac. Dnes bola ale trošku špecifická. Zobral som totiž so sebou moje družstvo drobcov s ich rodičmi, tak sme vybehli taká početnejšia skupina na Minčol. Čo sa organizovanej skupiny týka, vo väčšej som ešte nešiel Bikerov plno, aj miestnych, aj zo Zlatých Moraviec
Heh, ja som tiez siel vcera Jordankou, resp ej zaverom - chcel som konecne preskumat tu Gipsyho ferattu...
Vcera to bolo tzv kondicne VHT Klasika na rozcvicku Hrebienok atd az po Filmarsky zlab kade som vybehol do Lomnickeho sedla. Tade som krasnou a celkom narocnou (hlavne smerom nadol) Gipsyho ferattou presiel pod Lomnicku stenu do Terryho kuloaru. Nim som opat nabral vyskove metre aby som to zakoncil Jordanovou cestou az na Lomnicak Potom uz normalkou dole kde bolo aj kopec ludi, nechybali aj vodcovia s klientami a pod...No a potom uz klasicky zostup cez Skalnate pleso. Nakoniec mi cely tento paradny okruh trval skoro presne 8 hod aj vegetom na Lomnicaku
Takze Lenka sa ma nabuduce na co tesit, tu ferattu jej musim ukazat
No ja som stale toho nazoru, ze je to uplne rovnako nebezpecne ako ist na cestaku po nasich cestach - samozrejme si davam pozor, nemysli si ze to beriem nejako lahkovazne. Ale vdaka
Heh, ja som tiez siel vcera Jordankou, resp ej zaverom - chcel som konecne preskumat tu Gipsyho ferattu...
Vcera to bolo tzv kondicne VHT Klasika na rozcvicku Hrebienok atd az po Filmarsky zlab kade som vybehol do Lomnickeho sedla. Tade som krasnou a celkom narocnou (hlavne smerom nadol) Gipsyho ferattou presiel pod Lomnicku stenu do Terryho kuloaru. Nim som opat nabral vyskove metre aby som to zakoncil Jordanovou cestou az na Lomnicak Potom uz normalkou dole kde bolo aj kopec ludi, nechybali aj vodcovia s klientami a pod...No a potom uz klasicky zostup cez Skalnate pleso. Nakoniec mi cely tento paradny okruh trval skoro presne 8 hod aj vegetom na Lomnicaku
Mozna sme sa hore aj stretli. Boli sme partia piatich. Hore sme sa pol hodky zdrzali, po 16hod. sme sli dole.
My sme cez víkend boli ferratovať v rakúsku v Raxoch.
1.deň: Via Ferrata Haidsteig
2.deň: Via Ferrata König-schusswandsteig
V sobotu som fotil ja, v nedeľu kamarát Matej s mobilom, tam už sa mi akosi nechcelo so zrkadlovkou na prsáku Viac foto tu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
10km/950vm/3h45
Vcera to bolo tzv kondicne VHT
Inak najlepsi bol jeden typek co tam hore mudroval, ze v okoli Lomnicaku ziadna feratta nie je
Vcera to bolo tzv kondicne VHT
Mozna sme sa hore aj stretli. Boli sme partia piatich. Hore sme sa pol hodky zdrzali, po 16hod. sme sli dole.
1.deň: Via Ferrata Haidsteig
2.deň: Via Ferrata König-schusswandsteig
V sobotu som fotil ja, v nedeľu kamarát Matej s mobilom, tam už sa mi akosi nechcelo so zrkadlovkou na prsáku
Viac foto tu
viac foto s popisom: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/2212210
trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=N9T6O