My sme toho isli viacej, v podstate sme nemali ziadny pevny plan. Isli sme iba 2ja, takze sme boli docela flexibilny. Dali sme cely okruh okolo Annapurny (uplne z juhu) a popri tom asi vsetky side treky co tam boli Mali sme kopec casu - trekovali sme tusim cistych 23 dni. Takze sme si pozreli aj horny mustang a na konci este stare gurundske dediny (tam uz to viac pripominalo prales). Uplne odporucam, neni to drahe a je to paradny reset hlavy a ta euforia v niektorych momentoch... treba zazit
My sme toho isli viacej, v podstate sme nemali ziadny pevny plan. Isli sme iba 2ja, takze sme boli docela flexibilny. Dali sme cely okruh okolo Annapurny (uplne z juhu) a popri tom asi vsetky side treky co tam boli Mali sme kopec casu - trekovali sme tusim cistych 23 dni. Takze sme si pozreli aj horny mustang a na konci este stare gurundske dediny (tam uz to viac pripominalo prales). Uplne odporucam, neni to drahe a je to paradny reset hlavy a ta euforia v niektorych momentoch... treba zazit
Tiez sa chystame v novembri, krasa na fotkach, tesim sa az to uvidim na zivo
"Sto kilometrov cez Muránsku planinu"
Pridávam opäť video z turistiky s parťákom Tomášom. Tento krát 4-dňovka cez Muránsku planinu. Sto kilometrov cez Muránsku planinu 2017 - Hiking SlovakiaOtvoriť v novom oknethumb_up10thumb_down
A ešte pár foto.
Batoh aj s foťákom a statívom mal 19,5kg, to bola radosť
Pekná nádielka v peknom prostredí akurát v nedeľu som bol na tej vyhliadke v Sedla Besník. No pozerám že len ten fotoaparát a statív mali 9kg sú niekde dostupné viacero fotiek z tohto tripu rád by som si pozrel. Ja by som rád prešiel ešte toto leto ale na biku od Palcmanskej Maši až po sedlo Besník prípadne aj iný smer len to musím ešte premyslieť. Nejaké nezvyčajné zážitky boli niekoho alebo niečo ste stretli ?
Neblázni s tým fotoaparátom
Fotoaparát s 1 objektívom cca 1,8kg
a statív s foto-hlavou cca 2,5 kg, nepamätám si už tie hmotnosti, ale mal som to presne odvážené (ale slaninky bolo skoro kilo )
Fotiek som veľmi nerobil, ale kolega písal článok, keď bude zverejnený, môžem poslať link (tam bude viac fotiek).
Pôvodne sme aj my plánovali k Palcmanskej Maši, ale sme to nakoniec zvrtli do Télgartu. A dobre sme urobili, lebo sme sa len tak tak vyhli riadnej búrke. Tam vtedy SHMU potvrdilo supercely
Nezvyčajné nič, turistov minimum, za 4 dni by som ich na rukách spočítal. Macka sa nám opäť nepodarilo stretnúť, len stopy
Viac sa dočítate v Tomášovom článku.
Po vydarenej minulo vikendovej akcii v Castej (Castovsky cyklookruh) som sa bol vcera troska prevetrat napeso. Zucastnil som sa turisticeho pochodu: Severnou castou Malych Karpat, ktory organizovalo turisticke zdruzenie Dolny Lopasov. Bol to uz 38. rocnik. Pekne borovicove haje, od bradla nekonecny asfalt, za Klenovou rozdrbane zvaznice ale inak fajn.
Mne to dalo aj s bludenim 46km/1200m.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedysi som pozeral podobné zájazdy a bolo mi to povedomé
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1859290597657051
Tiez sa chystame v novembri, krasa na fotkach, tesim sa az to uvidim na zivo
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1860828294169948
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Pridávam opäť video z turistiky s parťákom Tomášom. Tento krát 4-dňovka cez Muránsku planinu.
Sto kilometrov cez Muránsku planinu 2017 - Hiking SlovakiaOtvoriť v novom okne thumb_up10thumb_down
A ešte pár foto.
Batoh aj s foťákom a statívom mal 19,5kg, to bola radosť
Fotoaparát s 1 objektívom cca 1,8kg
a statív s foto-hlavou cca 2,5 kg, nepamätám si už tie hmotnosti, ale mal som to presne odvážené (ale slaninky bolo skoro kilo
Fotiek som veľmi nerobil, ale kolega písal článok, keď bude zverejnený, môžem poslať link (tam bude viac fotiek).
Pôvodne sme aj my plánovali k Palcmanskej Maši, ale sme to nakoniec zvrtli do Télgartu. A dobre sme urobili, lebo sme sa len tak tak vyhli riadnej búrke. Tam vtedy SHMU potvrdilo supercely
Nezvyčajné nič, turistov minimum, za 4 dni by som ich na rukách spočítal. Macka sa nám opäť nepodarilo stretnúť, len stopy
Viac sa dočítate v Tomášovom článku.
Mne to dalo aj s bludenim 46km/1200m.
Sobota: Prielom Hornádu , Suchá Belá
Nedeľa: Ferrata Kyseľ
Telgárt - Útulňa Andrejcová - Čertovica - Útulňa pod Chabencom - Donovaly