Tam hore to musel byť iný "masaker" keď tu dole nás išlo poodfukovať. My s Evinou sme zobrali do lesa prebehnúť psa a našťastie bol spojený somnou vodítkom - inak by ho uchytilo
To som zle napisal tam sme boli včera ale pofukovalo kvalitne ,dneska sme chceli z stefanicky na Dumbier priamo hore ale tak fukalo a este do toho hmla a zabaranie sa po kolena ,tak sme sa na to vykaslali po 200 metroch lebo to bolo moc nebezpecne sa tam 2 hodini trepat.
Kamoši už lyžujú, ja tomu ešte chvíľku dávam čas. Bude teraz oteplenie, pôjde to asi dolu. Ale tak jasné, teším sa fest. Snáď sa to teraz všetko nevybujačí a nebude zase nejaká o ničom zima. Len som pribral kým som mal ten prst zlomený a aj kondične šiel dolu, tak sa bude treba dať kus dokopy. Tam to cítiť ešte viac ako na biku.
volodaj si ma dobre navnadil, hneď mám chuť sa tam ísť po rokoch znova pozrieť. Na Ďurkovej je vždy skvelá nálada, mám veľmi rád tú útulňu, vždy tam človek spozná nových skvelých ľudí a tá hrebeňovka po Čertovicu, alebo po Ramžu ma tiež vždy bavila. Strávil som tam 3 Silvestre, pekné spomienky .
Ja som bol prvý krát ale paráda. Veľmi sa mi páčilo. Šiel som hrebeňovku NT pár rokov dozadu, ale na Chopku som skončil skrz koleno . Včera som chcel vymeniť v práci deň s piatkom ale keď sa ozval kamoš, aká parádna partička idú a kam, tam som bežal za vedúcim, že to ruším a nech ma v stredu nečakajú .
my sme dali včera chatu pod Chlebom cez Šútovský vodopád...stopa žiadna, nad prameňmi viditeľnosť tak 1 meter, ale Locus sa ukázal ako super pomocník...najhorších bolo posledných 200 metrov, keď už bolo cítiť vôňu chaty a chodník šiel cez kosodrevinu a snehu bolo tak po pás ale došli sme
katko tak všade sa nájde občas nejaký "extrémista", no toto je skôr výnimočný prípad, bol som v tej útulni minimálne 5 x, a nikdy som sa s nejakou agresivitou nestretol, skôr naopak . Niekomu stačí málo keď si vypije...ale patrí medzi moje obľúbené miesta na prenocovanie, spolu s chatou pod Chlebom, na Klačianskej Magure, Limbou...cítim sa tam určite lepšie ako vo veľkých chatách a hoteloch, majú svoju jedinečnú povedal by som až rodinnú atmosféru
tak ono keď si prečítaš aj diskusiu na hiking.sk z toho obdobia, tak je zrejmé, že sa tam pilo vo veľkom...bol som tam dávno, teraz ak idem na Chabenec, tak tam už nechodím moc, neviem či tam ten chatár ostal...
To boli asi oni, viem, že Tomáš, na jej meno si nepamätám, jeho som tam stretol minimálne 2 x, naposledy som tam bol tesne pred Silvestrom 2014, dával som sem aj fotky, vtedy bolo parádne a dobrá kosa https://www.mtbiker.sk/forum/post901501.html#p901501 ešte si pamätám ako sme boli na Kamienke a tá bola tak narvaná, že sme jedli polievku na terase pri asi - 18 ale pocitovo bolo teplejšie, bolo krásne slnečno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A Boris, keď ma aj zastrelíš, tak si neviem vybaviť, či dredy mali alebo nie