idem si po radu - turistika na Choc - odkial je to najkrajsie? zaciatok a koniec trasy v tom istom bode koli autu. a kde by sa dalo v okoli vychodiskoveho bodu zaparkovat tak aby sa dalo v klude prespat v aute?
Aj keď sa mi začiatok viac páči z Lúčok, tak na konci Valašskej Dubovej by nemal byť problém odstaviť auto a prespať. Ostatné (Likavka, Jasenová a Vyšný Kubín) nepoznám, nešiel som odtiaľ hore ešte.
auto sa dá odstaviť nad jasenovou pri hlavnej v zakrute aj prespať a isť hore po cervenej na drapáč a vrchol, pekná menej frekventovaná trasa. na PESO... chodím tadial dolu na biku
zjazdné na Polanu je to jedine od lučok po cyklotrase nad turík odtila zvažnicou k prednemu choču a po modrej na polanu, odtial už po zimnej trase tlačenka na vrchol...
a z vrcholu dole na jasenovu.. odtial do vyšneho a cez osádku s5 na lučky po ceste... pekný okruh
Štvrtok masovka v Slovenskom raji, Čingov - ferrata Kyseľ - Malý Kyseľ - Kláštorisko - Čingov.
Tiesňava je pekná, ferrata pre mňa taká nijaká. Dva zaujímavé úseky.
Asi tam zase dlhšie nepôjdem, lebo takéto masovky ozaj nemusím .
Dnes trochu viac podľa môjho gusta, neznačenými chodníkmi na Katovu skalu
Okrem Teplických serpentín ani človečika a všade kopec malín a jahôd
Fotky kus horšie, lebo foťák som zabudol doma a mobil sa v tých podmienkach trochu trápil
FeroR veru hej. Celý týždeň chodím do práce na šiestu, tak som nemal najmenšiu chuť vstávať aj počas voľna o piatej aby som sa tam dostal skôr.
EGLIL tiež som si to všimol až minule pri študovaní mapy. Šiel som kuknúť, či by boli tie chodníčky aj na bike. Ten hore čo som šiel moc nie, vyjazdili ho chalani na motorkách a je moc hore dolu, to by bola otrava. Ten čo som šiel dolu by bol celkom fajn. Ale asi hlavne na jar, teraz je miestami dosť zarastený vysokou trávou lebo ide cez 2-3 rúbane. Ešte teraz mi brnia nohy, čo ich mám dopŕhlené. Tretí pôjdem ešte niekedy obzrieť.
tak nabuduce si fakt privstan - Kysel som siel z 3/4 uplne solo tak isto aj ine rokliny. ale ked sme nastupovali do rokliny okolo 9-10 tak katastrofa. a zacinam mat taku skusenost vseobecne nielen v raji
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem co je na tych fotkach *****...
zjazdné na Polanu je to jedine od lučok po cyklotrase nad turík odtila zvažnicou k prednemu choču a po modrej na polanu, odtial už po zimnej trase tlačenka na vrchol...
a z vrcholu dole na jasenovu.. odtial do vyšneho a cez osádku s5 na lučky po ceste... pekný okruh
Naspäť sa dá urobiť malý okruh cez “hotel Choč”.
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Tiesňava je pekná, ferrata pre mňa taká nijaká. Dva zaujímavé úseky.
Asi tam zase dlhšie nepôjdem, lebo takéto masovky ozaj nemusím
Okrem Teplických serpentín ani človečika a všade kopec malín a jahôd
Fotky kus horšie, lebo foťák som zabudol doma a mobil sa v tých podmienkach trochu trápil
EGLIL tiež som si to všimol až minule pri študovaní mapy. Šiel som kuknúť, či by boli tie chodníčky aj na bike. Ten hore čo som šiel moc nie, vyjazdili ho chalani na motorkách a je moc hore dolu, to by bola otrava. Ten čo som šiel dolu by bol celkom fajn. Ale asi hlavne na jar, teraz je miestami dosť zarastený vysokou trávou lebo ide cez 2-3 rúbane. Ešte teraz mi brnia nohy, čo ich mám dopŕhlené. Tretí pôjdem ešte niekedy obzrieť.