Žeruchu obchádzaš, pojdes Velka Kamenista dalej po hrebeni na Holy vrch a schadzas dole na parkovisko. Jasne od Pysneho sedlo to nie je znacene. Report strana 247.
Ten hreben vyzera top, no ale potom dole z holeho vrchu tam je nieco ako chodnik? Lebo posledne sme si takto vybehli z bystrej na kotlovu a smerom dole to potom bola mega fakovacka v kosodrevine...
Ano je spraveny chodnik cez kosodrevinu, ktora je mega velka cez 3metre má urcite, az mas pocit ze si v labyrinte. Ked budes schadzat dole po pravej strane este pred kosodrevinou uvidis webkameru + solarny panel a tam zacina chodnik.
Dik za info. Inac presne v takej 3metrovej sme skoncili, ale teda bez chodnika a v 40 stupnovom svahu. Lahodka, som si pripadal ako tarzan. Akurat trochu vulgarnejsi.
dnes som vymenil bike za topanky - Boboty, Male noclahy som nikdy nesiel - tak som skusil, k veceru som stihol este pozriet aj Belske skaly.
Zbojnicky chodnik - Tiesnavy-Male noclahy-Obsivanka - ma fakt nadchol, ale schody nechcem aspon tyzden ani vidiet
vsetko som mal v protisvetle - takze fotky nic moc
sobotu sa nam trom nechcelo cely den na firemnej chate v Sucianskej doline len chlastat, tak sme sli aspon nahor po modrej na Maly Krivan. Hore bola husta hmla, vietor a kosa, ale inak fajn vylet.
btw, v noci o tretej som videl konecne aj Orion, znovu sa nam toto krasne zimne suhvezdie pomaly ukazuje.
--inak pri zostupe zrazu kolega cely prestraseny krici ze vidi medveda. Vraj videl ako velka hunata hlava vykukla a znovu zmizla v krovi. Normalne sa bal pokracovat, tak som mu povedal, ze ci mu hrabe, ci sa chce vracat na Krivan, alebo ako si to predstavuje, ze teraz budeme hladat nejaku obchadzku v hustave, kde by sme aj tak urcite natrafili na maca? Tak sme teda pomaly sli dalej, kricali sme, a tam na nas cakal - velky vlciak bola tam totiz nejaka chatka, podla mapy sa vola Vendovka. Nastastie bol psik v pohode.
Joj tito mestski ajtickari
Ako byvalim modranom sa nam patrilo kolaudovat novu Homolu.
Vymakana to je, ale ten nerez sa tam nehodi, este sa aj niekomu moze prilepit.
Aj ujo Ružek bol, stale sa drzi. Vobec mi nedal za pravdu, ze stara mala v sebe viac ducha.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zbojnicky chodnik - Tiesnavy-Male noclahy-Obsivanka - ma fakt nadchol, ale schody nechcem aspon tyzden ani vidiet
vsetko som mal v protisvetle - takze fotky nic moc
btw, v noci o tretej som videl konecne aj Orion, znovu sa nam toto krasne zimne suhvezdie pomaly ukazuje.
--inak pri zostupe zrazu kolega cely prestraseny krici ze vidi medveda. Vraj videl ako velka hunata hlava vykukla a znovu zmizla v krovi. Normalne sa bal pokracovat, tak som mu povedal, ze ci mu hrabe, ci sa chce vracat na Krivan, alebo ako si to predstavuje, ze teraz budeme hladat nejaku obchadzku v hustave, kde by sme aj tak urcite natrafili na maca? Tak sme teda pomaly sli dalej, kricali sme, a tam na nas cakal - velky vlciak
Joj tito mestski ajtickari
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
Vymakana to je, ale ten nerez sa tam nehodi, este sa aj niekomu moze prilepit.
Aj ujo Ružek bol, stale sa drzi. Vobec mi nedal za pravdu, ze stara mala v sebe viac ducha.