dakujem dakujem za pochvaly, dufam ze mi to nestupne do hlavy
Chcel si kritiku mas ju mat
2.jpg - Mierne zla kompozicia, Kaso je v tieni stromu.
3.jpg - Velmi zla kompozicia, ten tien v dolnej casti snimku tam nema byt. Ma tam byt zelena trava a nie sikmy cierny pas. Ta mucha na oblohe je uz len detail.
4.jpg - Pekna fotka, trochu rusia tie odpadky v trave.
5.jpg - no comment
7.jpg - v pohode fotka
8.jpg - Bez tych stlpov by to asi bolo lepsie aj tak idu nejak nasikmo. Obloha brutalne zasumena Ale to je normalne, bolo to fotené vecer na velke ISO s kompaktom, takze taketo vecy by som neriesil...
konecne konstruktivna kritika - takto to mam rad
suhlasim zo vsetkym co pises, berem na vedomie, druhykrat uz budem vediet
k 3.jpg - hej vravel som si tiez ze by tam lepsie pasovala zelena trava, ale tie stromy co tienili tak nie a nie uhnut
o boze ste ako deti, teraz sa tu hadajte ze kto ma shitnu fotku a kto ma uplne najlepsiu. preboha ved tu ide aby sme videli nejake fotecky kde ste boli a nejde o to ze tu je stlp do kriva a tu je tien cez kasovu tvar....
tak toto uz pravdepodobne kompaktom fotene nebolo ale nejakou lepsou zbranou, minimalne polozrkadlovka. mierne predlzena doba uzavierky vsak? (domnienka amatera )
palig: ajked bez stativu, ale dobre, o fotke nebudem hovoirt ale o idei ano - dobra myslienka tak to zobrat
aj my sme nasli jeden maly vodopad, alebo take stekanie vody dole kopcom, ale aby to respo dobre cvakol, porteboval by:
fotak- delo fotak aspon 80 litrov
stativ - 10 000
plosinu aby si tam vedel stupit, inak sa nedalo svetla za dalsich XX litrov
a more casu...
2kaso: podla mna je to vsetko o napade a spravnom štelungu, mozes mat techniku za neviem kolko ale ked chyba idea tak vyjde nazmar.
hlavne vela vela cviku kym clovek pochopi co a ako. nuz, dlha cesta to este pre mna bude ale snazim sa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcel si kritiku mas ju mat
2.jpg - Mierne zla kompozicia, Kaso je v tieni stromu.
3.jpg - Velmi zla kompozicia, ten tien v dolnej casti snimku tam nema byt. Ma tam byt zelena trava a nie sikmy cierny pas. Ta mucha na oblohe je uz len detail.
4.jpg - Pekna fotka, trochu rusia tie odpadky v trave.
5.jpg - no comment
7.jpg - v pohode fotka
8.jpg - Bez tych stlpov by to asi bolo lepsie aj tak idu nejak nasikmo. Obloha brutalne zasumena Ale to je normalne, bolo to fotené vecer na velke ISO s kompaktom, takze taketo vecy by som neriesil...
suhlasim zo vsetkym co pises, berem na vedomie, druhykrat uz budem vediet
k 3.jpg - hej vravel som si tiez ze by tam lepsie pasovala zelena trava, ale tie stromy co tienili tak nie a nie uhnut
to je podla teba bezchybna alebo mas na nu tolko, ze sa ti to nechce vypisovat?
k respovi: klasicke kompaktove fotky fotoamatera, ktory sa uz ale snazi, aby to neboli obycajne fotky.
edit: fotene bez stativu
btw kritiku nemusite, sam viem, ze nie su dobre.
btw(2) fotky boli zmensovane, ale inak vobec neupravovane.
edit: islo tam o normalnu racionalnu kritiku, tak preco nie...
tak takato pekna voda sa da dobre spravit aj vo Photoshope
tak toto uz pravdepodobne kompaktom fotene nebolo ale nejakou lepsou zbranou, minimalne polozrkadlovka. mierne predlzena doba uzavierky vsak? (domnienka amatera
2respo: info mas v ss
podla mna je to este stale kompakt, len ma par manualnych nastaveni.
aj my sme nasli jeden maly vodopad, alebo take stekanie vody dole kopcom, ale aby to respo dobre cvakol, porteboval by:
fotak- delo fotak aspon 80 litrov
stativ - 10 000
plosinu aby si tam vedel stupit, inak sa nedalo
svetla za dalsich XX litrov
a more casu...
hlavne vela vela cviku kym clovek pochopi co a ako. nuz, dlha cesta to este pre mna bude ale snazim sa
ale ked mas a brzdi ta technika, tak zase nic...
Biela jaskyna
je to super vyslap, na biku by to nikto nedal...