Je to podla mna ako s nulovou toleranciou alkoholu pre cyklistov na cestach, nalamany ho nemozes ani tlacit, nasadnut totiz mozes kedykolvek. tatry zase niesu nejako extra velke, na expedicne viacdnovky bike/hike, kde by si mohol tvrdit, ze ho nesies uz niekolko desiatok km a este aj budes. Ale napad pekny akurat polsky hreben mam prejdeny a posledny usek nie je veru 2x prijemny. Horsie to robia aj ludia hore dole, par by si ich tam pozrazal do zrazu
a nieco sa mi ale mari ze sem niekto daval fotku? z tych miest - typek mal bike na batohu s dost hladkymi plastami. takze niekto to uz urcite aj zrealizoval.
Clovek cca rok nejde do Malej Fatry a potom najde medzi Stefanovou a sedlom Vrchpodziar kopu betonovych schodov
O rok zas pribudnu schody z Vratnej do Snilovskeho sedla, nie?
Kamarát, spisovateľ (spolupracuje s DAJAMA), cyklokuriér, cyklo aj peší turista Peťo Jankovič ide pešo KARPATSKÝ OBLÚK , teda KARPATY z Rumunska cez Ukrajinu a Slovensko.
Pešo, sám, naťažko s batohom, stanom, keď sa dá využíva ubytovanie v chatách a podobne. Aktuálne je to nejaký 24.deň z plánovaných 3 mesiacov, dnes by mal zdolať MOLDOVEANU.
Skúsenosti má, už to dal na bicykli.
Pre menej kondicne zdatnych, ktori si chcu oddychnut od davov v Malej Fatre, prechadzka dolinami Mala a Velka Branica moze padnut vhod.
My sme dnes boli vo Velkej Branici. Ku koncu, ako je NPR, by mali byt aj nejake mensie vodopady, kde sme vsak zial nezasli. Stale neviem ako u frajerky zmiernit fobiu z medvedov.
Korytnica - Chabenec - ut. Durkova a kedze sa mi nechcelo riesit ako sa dostanem naspat k autu tak repete po hrebeni naspat do Korytnice.
nachodene nemam - takze utrpenie kedysi som take chodil s prstom v nose, dnes som ledva vystupil z auta
tuto cast hrebena NT som siel prvy krat - naposledy sa nepodarilo koli pocasiu. ludi malo - len SNP-ckari, ludia co sli hreben NT a zopar Donovaly-Chopok. krasne tereny na bike
Potreboval by som malú radu ohľadom Raja. Idem zajtra na wellness pobyt do Spišskej n V. Odtiaľ chcem autom niekam a odtiaľ už hike okruh s tým že sa treba vrátiť k autu. Kde mi je najlapsie zaparkovať? Kukám že sú tam poblíž Smižany a Novomestská Huta. V raji som ešte nebol a ani netuším čo tam kde je pekné...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O rok zas pribudnu schody z Vratnej do Snilovskeho sedla, nie?
Kamarát, spisovateľ (spolupracuje s DAJAMA), cyklokuriér, cyklo aj peší turista Peťo Jankovič ide pešo KARPATSKÝ OBLÚK , teda KARPATY z Rumunska cez Ukrajinu a Slovensko.
Pešo, sám, naťažko s batohom, stanom, keď sa dá využíva ubytovanie v chatách a podobne. Aktuálne je to nejaký 24.deň z plánovaných 3 mesiacov, dnes by mal zdolať MOLDOVEANU.
Skúsenosti má, už to dal na bicykli.
Tak kto chce môže ho sledovať na jeho stránke www.cyklo-sos.sk alebo facebooku https://www.facebook.com/peter.jankovic.984.
Držte mu palce.
My sme dnes boli vo Velkej Branici. Ku koncu, ako je NPR, by mali byt aj nejake mensie vodopady, kde sme vsak zial nezasli. Stale neviem ako u frajerky zmiernit fobiu z medvedov.
nachodene nemam - takze utrpenie
tuto cast hrebena NT som siel prvy krat - naposledy sa nepodarilo koli pocasiu. ludi malo - len SNP-ckari, ludia co sli hreben NT a zopar Donovaly-Chopok. krasne tereny na bike
Okolie Velkeho Fatranskeho Krivana, po rannom dazdi.