pekne fotecky. my sme sa dnes vybrali na strecno->chata pod suchym->suchy->klacianska magura->chata pod klacianskou magurou->turcianske klacany, ale vzhladom na hnusne pocasie sme to po "par na cestu" na chate pod suchym otocili. a kvoli tomuto som dnes o piatej rano staval. keby bolo tak ako vcera, bola by to krasna tura... neskor dam aspon nejake vyhlady zo vcerajsieho zimneho vystupu na Cipcie.
to charlie: "krásne" počasie. Okrem hmly aj fučalo?
Pridávam pár snímok zo včerajšieho výstupu na Malý Kriváň.
fucalo?, tak tomu ver a poriadne, ved to vidis sam aky sme boli omrznuty.
pocuj kadial si siel na tu vendovku, meskalku, krivan?, aku trasu si mal. lebo sa tam tiez najblizsie chystam. a este jedna otazka, kolko ti to trvalo, tam a spat...
thx
Také fajné fotečky tu v posledných dňoch vešiate, až mám pocit, že na tie výlety chodíte hlavne preto, aby ste to tu mohli nalepiť a aby vám ostatní závideli.
pocuj kadial si siel na tu vendovku, meskalku, krivan?, ... kolko ti to trvalo, tam a spat...
Cesta je na mapke (odbočka hore z doliny je pri chate Koniarka), a trvalo to zo Sučian od liečebne na Maly Kriváň niečo cez 4 hodiny - tempo také výletné, pauzy na fotenie, jedenie a pod., ja na lyžiach a dvaja peši, ktorí pokračovali ďalej na Suchý ... dole som šiel na lyžiach, takže trvanie cesty späť ti presne nepoviem.
Kedy by si chcel ísť? Bo v utorok by som možno išiel.
to Lapierre: ďakujem, len som doplnil tvoj severný pohľad na Suchý a Ťavie hrby o pohľad z juhu
A fotiť sme sa nefotili - keď si bol na Suchom, už som lyžoval na Mojskom grúni
to pisosip: prvotný dôvod to síce nebude, ale ...
Cesta je na mapke (odbočka hore z doliny je pri chate Koniarka), a trvalo to zo Sučian od liečebne na Maly Kriváň niečo cez 4 hodiny - tempo také výletné, pauzy na fotenie, jedenie a pod., ja na lyžiach a dvaja peši, ktorí pokračovali ďalej na Suchý ... dole som šiel na lyžiach, takže trvanie cesty späť ti presne nepoviem.
dik za info ohladom trasy, trochu som aj tusil, ze si nesiel az na koniec asfaltky, ale si siel tou prvou brutalnou skratkou a dalej som nevedel, ze kadial. urcite v najblizsich dnoch chcem ist hore, ale v utorok uz mam napalnovanu akciu na Borisov, takze v utorok sa neda...
Charlie na panorámy daj ten filter dolu, niekedy to narobí viac zle ako dobre
Inak pár hodín po tebe (Zuzka mi referovala že ťa stretla) som bol na Borišove aj ja, a mám ťa pozdraviť aj od Danky s ktorou som sa tam stretol
Charlie na panorámy daj ten filter dolu, niekedy to narobí viac zle ako dobre
Inak pár hodín po tebe (Zuzka mi referovala že ťa stretla) som bol na Borišove aj ja, a mám ťa pozdraviť aj od Danky s ktorou som sa tam stretol
1. kiri, fotil som kompaktom, takze ziadny filter sa nekonal. za to moze automatika, o manuale sa moze tomu fotaku iba snivat
2. pozdravit od Danky? neviem od ktorej , ale ze dakujem
Chris, včera som chcel tiež ísť na Kľak o 8:00 autobusom z PD, ale známi ma na stanici prehovorili aby som šiel s nimi na Rokoš. Aká bola z vrcholu viditeľnosť? Bolo vidno dáke pohoria?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fucalo?, tak tomu ver a poriadne, ved to vidis sam aky sme boli omrznuty.
pocuj kadial si siel na tu vendovku, meskalku, krivan?, aku trasu si mal. lebo sa tam tiez najblizsie chystam. a este jedna otazka, kolko ti to trvalo, tam a spat...
thx
Pekné fotky ... možno sme sa fotili navzájom ... keď som bol na Suchom (cca 12:45-13:00) bolo vidno ľudí na Malom Kriváni a na hrebeni
to Lapierre: ďakujem, len som doplnil tvoj severný pohľad na Suchý a Ťavie hrby o pohľad z juhu
A fotiť sme sa nefotili - keď si bol na Suchom, už som lyžoval na Mojskom grúni
to pisosip: prvotný dôvod to síce nebude, ale ...
dik za info ohladom trasy, trochu som aj tusil, ze si nesiel az na koniec asfaltky, ale si siel tou prvou brutalnou skratkou a dalej som nevedel, ze kadial. urcite v najblizsich dnoch chcem ist hore, ale v utorok uz mam napalnovanu akciu na Borisov, takze v utorok sa neda...
1. kiri, fotil som kompaktom, takze ziadny filter sa nekonal. za to moze automatika, o manuale sa moze tomu fotaku iba snivat
2. pozdravit od Danky? neviem od ktorej
2. popremýšľaj
2. popremýšľaj
1. na lepsie fotenie mam zrkadlovicu
2. uz viem