Na fotke vyzerá v pohode, už ju vidím, je to taký traverz. Pohľad na foto č.8 je na "tvoj" chodníček, pričom fotograf stojí na "našom" a šli sme sprava záberu doľava.
Dôchodcovské šotolinky nás akosi nelákali, toto je väčší zážitok. Nahor bol Fadensteig jasnou voľbou s tým, že hore sa poradíme, kade nadol. Omrkli sme Herminensteig, nebol tam zamrznutý sneh a ani nevyzeral neschodne, tak sme sa vybrali po ňom. A potom suťoviskami. Už sa teším na jar, keď si dáme výstup cez Weichtalklamm , teraz by to tam mohlo už byť nebezpečné a najmä sa posunie čas, takže smola. Niektorým (ne)účastníkom sa už aj odchod o 7:00 z BA zdal skorý...
dnes bol hriech sedieť doma, tak sme si dali taký light trip: Nižná Magura - Ostredok - Vyšná Magura - Jakubina - Hrubý vrch - Končistá - Račkovo sedlo - Račková dolina...hneď na úvod nás privítalo ukážkové medvedie hovno, na rozcestníku pozitívny údaj: Jakubina 3:15h...ak to niekto dáva v tomto čase, tak to musí byť iný dupač...pri občasnom fotení nám to trvalo také 4 hodiny a to sme mali slušné tempo...snáď to niekto na jar opraví
inak krásne výhľady, hore dulo tak, že nám až palice z rúk trhalo, ale stálo to za to
zatiaľ len moje amatér fotos, umelecké diela snáď niekedy pridá panko
Ja som bol dnes s rodinou na Brncalke. V Kosiciach "kosa" a v Lomnici rano o 8.00 hod 10°C. Pri chate je snehovy poprasok 2-3 cm. Pleso je zamrznute a veselo sa na nom korculuje a hra hokej. Pri navrate sme stretli troch bikerov stupajucich hore.
Deň v Malých Karpatoch: Slošnica - Malá Vápenná - Roštún - Mesačná lúka - Uhliská - Klokoč - Mon Repos - Čierna skala - Kršlenica - Plavecký Mikuláš - Plavecký hrad - Plavecké Podhradie - Sološnica, 32km. Do cca 13:00 nehorázne fúkalo, skoro sme odleteli. Videli sme 2 muflónice, 1 muflóna a zo 12 sŕn. Zopár fotiek...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak krásne výhľady, hore dulo tak, že nám až palice z rúk trhalo, ale stálo to za to
zatiaľ len moje amatér fotos, umelecké diela snáď niekedy pridá panko
Dnes som teda zhresil. Ostal som doma, po vcerajsku som bol total off.
Ten biker v tych kratkych rukavoch snad sranduje.
Jedna od Kasky z dneska z okolia Cortiny d'Ampezzo.
tmax