Skialpové vybavenie
skitrab ALTAVIA ani nahodou , špičky ako blato, žena mala a bola nešťastná,vobec sa na tom po zjazdoke nedalo ked bol lad , tak sme to predali a kupili atomic backland W 85 modrobiele , užíva si to aj na zjazdovke aj vo fatričke a zrazu jej to ide
PS: tie nove 78 UL-170cm maju jedna 1020g ,druhá 980g...vychytal som posledný kus vo Vrútkach za polovicu
udávaných 900g /170 ani nahodou.. oje...jú ako všetci v bikovom svete
este k tomu dám crest aby to po prestavení obula aj dcera
Na zjazdovku treba lyže tvrdé a s malým rockerom .aby bola dlhá aktívna hrana na ľadovej zjazdovke.inac sa budeš trápiť a lyže nebudú držať
Teda záleží koľko najazdí, ale zrovna skialp lyže v našich off piste podmienkach (kameň/ľad/kameň) sú celkom spotrebák
tak je to urcite individualne, ale ja pocitam so zivotnostou lyzi aspon 5 rokov. tie predchadzajuce lyze vydrzali 10 a to som ich kupoval po dost agresivne jazdiacom majitelovi
95mm je uplne standardna sirka, garnize su 115 a viac
Teda záleží koľko najazdí, ale zrovna skialp lyže v našich off piste podmienkach (kameň/ľad/kameň) sú celkom spotrebák
Nasiel si aj nejake testy alebo recenzie na tie wayback 84rky? Tiez na nich zazeram ale fakt na internete o nich neviem nic najst. Ma to len samostatne drevo ziadny carbon, nema to ani nejaku extra lahku vahu len dobru cenu
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20