Skialpové vybavenie
Uz sa tam vytvoril pluzgier, da sa to dako riesit? Uz ste to niekto riesil? Dik za kazdu info
porovnaval som v obchode klasicku F1 a LT s iným kominom a ta bola tuhšia , ale nie ovela,,,, ta mńová F1 XT ma už pevný komin a klipsne namiesto BOA
Ak si vyšší tak dupľom, lebo na ne pôsobí aj väčšia páka.
klasicke f1 su ale makksie lyziarky nez tie vyssie spomenute.
Jeliah co sa tyka boa tak to je problematickejsie pri modeloch kde sa krizi lanko ako napr f1 lt, alien atd, tie co maju vonkajsie vedenie nerobia take problemy
kup tie sportivy, potom odreportuj, som zvedavy
ináč, pri tréningu kondičky práve treba hmotnosť/záťaž zvýšiť,
ako tu napr. Imroman
https://www.instagram.com/p/C2AtfqdrsvE/
daj si do kalkulačky svoju hmotnosť oblečený + kilové lyžiarky a oblečený + 1,5kg lyžiarky,
rozdiel bude v desatinách percenta...
Lyziarka ma 1200g a kopec karbonu v sebe, az taky ultralight to nie je. Plus som sracka, takze kazdy gram na nohe sa pocita.
Ak si vyšší tak dupľom, lebo na ne pôsobí aj väčšia páka.
myslím, že kilová lyžiarka na 97mm lyžu je blbosť....
daj si do kalkulačky svoju hmotnosť oblečený + kilové lyžiarky a oblečený + 1,5kg lyžiarky,
rozdiel bude v desatinách percenta...
Momentalne jazdim Backlandy (take tie s vymennym jazykom) a do kopca su super, len na 97mm pod patou uz proste nefunguju dobre. Mam 100+ kil, nie som moc dobry lyziar a som bez kondicky, preto chcem nieco lahke ale pevne (tu pevnost potrebujem kvoli sirke lyze)
Tak nakoniec mi sadli Dynafit Seven Summits . Scarpa Maestrale mi vobec nesedeli.
Ja mam tiez mohutne lytka a sadli mi scarpa maeastrale xt. Pri skusani mi este sedelo tecnica zero g tour , a dynafit radical pro.
+ výrobvné tolerancie
+ asi skrutky viazania
Mal si vážiť hneď po kúpe a keby si nebol spokojný, tak vrátiť... keď ti teda záleži tak na gramoch, čomu ale celkom nezodpovedá výber viazania....
Keď si ináč s lyžami spokojný, neriešil by som to
Stalo sa mi, že som prelomil hrany pod viazaním, na každej hrane dva lomy.
Keď som lyže odvážil, tá zlomená bola ľahšia.....
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20