Skialpové vybavenie
Ak ma niekto zaujem, napiste SS.
Len BA osobne.
Idem do trocha dlhších a 89 mm pod viazaním....
Skúmam bližšie, zlomená pružina brzdy... Na tejto demolácii je vtipné to, že sa viazko nedá našliapnuť na zjazd, lebo kolík trčí kolmo hore. Sám človek si s tým neporadí.
Musí pomôcť kamarát - prvýkrát ten kolík pritiahol k lyži 4mm repkou a pred druhou jazdou zase veľkou čepeľou Victorinoxu.
Podrobnejšia inšpekcia doma odhalila načatú pružinu aj na druhom viazku...
PS: Malá Ramžiná v dolnej časti bývala zarastená kríkmi, neprejazdná - momentálne vymetená lavínou, široká komfortná zjazdovka, na jednom mieste sme namerali 180cm nános.
Recenzia na Dynafit servis v www.obchod-outdoor.cz.
Viazanie na opravu som posielal 13.2., opravené prišlo dnes 21.2.
Idem do trocha dlhších a 89 mm pod viazaním....
Aktualne zhanam skialp lyze 163-5 dlzka, do 80mm pod lyzarkou, skor tvrdsie, mam 85kg. bol som spokojny napr. s Fischer Watea. Dalej mam otazku o pinovom viazani Plum, ci s nim mate skusenosti, da sa kupit lacnejsie ako dynafit a vyzera velmi dobre. ale skusenost sa neda nahradit, tak ak niekto vie, nech povie. dik.
take vhodne pre začiatočníka...
skelet mali vpredu na chodidle pomerne uzky, nič pre široku labu.
jazdil som to bez jazyka, lebo ma to nebavilo davať na zjazd, a vlačiť v batohu.
na výšlape dosť obmedzoval predný pohyb komína aj šlapanie, tak sa mi robili otlaky ,pata sa hýbala hore dole
take vhodne pre začiatočníka...
skelet mali vpredu na chodidle pomerne uzky, nič pre široku labu.
jazdil som to bez jazyka, lebo ma to nebavilo davať na zjazd, a vlačiť v batohu.
na výšlape dosť obmedzoval predný pohyb komína aj šlapanie, tak sa mi robili otlaky ,pata sa hýbala hore dole
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20