Skialpové vybavenie
jop zapnuty komin je cesta pri vyzuvani f1 lt, akurat som to skusal ked som sa vracal a ziadne lezanie na zjazdovke a trapenie sa ako to vyzut nebolo
Wayback v pohode univerzalne lyzky
Na rýchlosť to nieje, ale 3500vm za deň sa na tom dá urobiť. Tie lyže som zvažoval kúpiť na jar za 400, ale bolo mi blbé do toho vrážať po sezóne peniaze, doteraz to ľutujem. Sú len kúsok ťažšie ako 105 čo teraz jazdím. A viazko mám rovnaké, pred 3 rokmi ma stálo 370, akurát som ho už na kašu zodral.
Wayback v pohode univerzalne lyzky
Ahojte, rozhodil som trošku siete po radách v téme "SKIALP" a našiel som takéto vecičky.
Dali by ste mi prosím k tomu feedback pre/proti keďže v tomto športe som zatiaľ stratený
Elan Ibex 94 Carbon XLT (184cm) s viazanim Dynafit Radical ST a pasmi Silvretta
Armada Tracer chx 118- 195cm 146/118/137, Viazanie- Atk freerider 14, Lyžiarky- Scarpa Freedom RS 310 papuča, 347mm (tu znie všetko ideálne (lyžiarky by podľa čísel mali sedieť
alebo set K2 wayback 96 v dlzke 184cm + viazanie Fritchi Tecton 12 + pásy to všetko za 1020€
Zie elány vyzerajú fajn a tie waybacky 96 maju na zahraničných šopoch za lepsie ceny
https://www.sport-conrad.com/en/products/k2/wayback-96-sc-1.html
Uz lmaju len L
Radsej som šiel poskusat.
Montury chrome sadli parádne.xl-ko ako u talianov
Všetko všade vypredané
tu pisu ze L a XL za 179€ skladom 1ks https://outdoorlive.sk/produkt/panske-skialpove-nohavice-montura-chrome-pants/
Moje parametre - 100kg, 193cm, noha 48
Cena - bol by som rad ak by som sa zmestil do 1200€
(presúvam, to radšej do správnej témy)
Ahojte, rozhodil som trošku siete po radách v téme "SKIALP" a našiel som takéto vecičky.
Dali by ste mi prosím k tomu feedback pre/proti keďže v tomto športe som zatiaľ stratený
Elan Ibex 94 Carbon XLT (184cm) s viazanim Dynafit Radical ST a pasmi Silvretta
Armada Tracer chx 118- 195cm 146/118/137, Viazanie- Atk freerider 14, Lyžiarky- Scarpa Freedom RS 310 papuča, 347mm (tu znie všetko ideálne (lyžiarky by podľa čísel mali sedieť
alebo set K2 wayback 96 v dlzke 184cm + viazanie Fritchi Tecton 12 + pásy to všetko za 1020€
Radsej som šiel poskusat.
Montury chrome sadli parádne.xl-ko ako u talianov
Všetko všade vypredané
Som skôr silový ako nejaký technický lyžiar, skoro 90 kg v trenkách a 95 mm lyže, takže ja sa výstroji pod určitú hmotnosť vyhýbam. Už som sa popálil pri Atomic Backland lyžiarkach. Je mi jedno či som hore o 15-20 minút skôr alebo neskôr, výšľapy nad 1500 našľapaných výškových za deň spočítam za rok na prstoch, ale zjazd si chcem potom užiť. Už tieto bola celkom pekná úspora voči prvým Black Diamond Slant s ktorými som začínal.
tiež mám hrube lýtko a v pohode som sa do LT narval, nove su trošku tesnejšie po par výšlapoch sa vyformovali... vyzuvanie je ale horšie , so zapnutým komínom to ide lepšie
Len svalovicu😂
Ohľadom ponožiek mi dal fajn prednášku majiteľ Climberg, odporúčam aj tam pozrieť .
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20