Skialpové vybavenie
Teraz skôr skitour robím , ale keď na hrebeni hrozí 100+ km/h vietor, tak beriem ako záložnú. Na také bežné dni po našich lesoch zbytočný overkill. Do väčších hôr samozrejme beriem.
Aj batoh mám Ortovox, tiež kvalitné prevedenie, /aj cena
Myslím že Ortovox robí dobré veci, len cenovo trocha "vyššie posadené". Bundu a nohjavice mi žena
Napr.takato by nebola dobra? Maju teraz vselijake v akcii a daju sa pred kupou vyskusat v predajni...akurat kukam si tiez nejaku,len nechcem zateplenu...
to je dobre na lzžovačku na zjazdovke, aby ti nebolo zima na lanovke a pri zjazde, na šlapanie vobec nie moc hrube.... na slapanie radsej vrstviť podla potreby hore stačí termo dlhe a tenučka neprefuk s vetrakmi, do baglu jednu flisku a tenku paperku , ja radsej primaloft.... hreje aj ked je mokrý spotený,
zateplím sa hore supnem primaloft a tenku bundu a som v suchu a teple pri zjazde či na vetre na hrebeni...
Napr.takato by nebola dobra? Maju teraz vselijake v akcii a daju sa pred kupou vyskusat v predajni...akurat kukam si tiez nejaku,len nechcem zateplenu...
myslel som si, len som si nebol istý, keďže zjazdové lyžiarky majú inú podrážku, ale možno je to len zdanie. Ďakujem
Mal som raz od známeho požičanú čelovku Petzl NAO plus a musím povedať, že bola výborná. Ak by som teraz kupoval, tak patrí medzi favoritov.
A ešte má človek aj lepšiu priestorovú orientáciu.....
A práveže Petzl by som neodporúčal, predražené hračky.
No neviem neviem, silne tvrdenie ?
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20