Skialpové vybavenie
Konkrétne tie kliny som kúpila na tchibo.sk ale podobné majú aj tu https://www.inohy.sk/gelove-podpatenky/gelove-vlozky-na-paty/
Práve som ich vybrala a dala nad ten nart a funguje, len to ledva obujem. A mali by byť širšie aby viac obalili nohu lebo cítim kraje.
Máte tip na nejakú výplň čo si nalepím na ponožku alebo dačo také?
Mozno skusit odstrihnut jazyk z nejakej starej topanky a prisit ho k jazyku vlozky lyziarky. Ak nebude sediet, vies jednoducho vymneit za iny. Nemalo by sa to ani drolit... Skejtove boty mali take masivne jazyky...
Tiez mam ten problem s nizkym nartom a treba trafit lyziarku jednoducho. Niektore su nizke a ine vysoke. Nizke a siroke su Dynafit Hoji Free. Skusala si aj tie? Mna cez nart dost tlacili, mozno by sadli. Ale kedze nechces investovat, zbytocne to pisem. Ja som poskusal tiez vela lyziarok a nakoniec som skoncil u Tecnica zero g. Tam mi stacila jedna vlozka naviac.
Kde si zohnala ten gelovy klin pod patu?
Ale asi bude najlepšie najskôr pozisťovať možnosti, ako písali chalani v predajniach kde sa venujú tomu prispôsobovaniu a domáce modelovanie nechať ako poslednú možnosť. Ešte zistíš že ťa to baví, vykašleš sa na skialpy a začneš modelovať lietadielka
No akurát pozerám technický list, vulkanizuje 12-24 h. Tak asi len spraviť model - formu a odliať mimo bagandžu pokiaľ by si nechcela spať v lyžiarkach
Začnem s vyrezávaním penovej tyče
inak sa potom daju zohnat aj rozne 2-zlozkove peny co by si tam naliala, tie expandovali a vytvrdli, a tak, ale....
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20