Backcountry a všetko okolo toho
Inak dala si mi chrobáka do hlavy, tak som si chcel vyskúšať vlastné hranice pre výšľap so šupinami a zistil som, že ak pôjdem cik-cak, tak sa dá vyjsť napr. aj z Rače na Veľkú Baňu, väčší problém je strmý svah smerom nadol. Dosť ma prekvapilo aj to, že pohyb s BC lyžami je výrazne pohodlnejší v porovnaní so snežnicami.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1334133.html#p1334133
no ja nespochybňujem cenu (je super) ani kvalitu tých garmontov (mal som podobné cca v r.2004)
iba som sa pozastavil nad tvrdením o nesmrteľnosti kožených topánok
tieto garmonty možno ten PU nemajú a pri dobrej starostlivosti o kožu vydržia veľa rokov
ked si mlada kupila letne turisticke merrelly (tak 5 rokov dozadu) bol som zvedavy na povodnu cenu - bolo tam viacero lepiek s cenou - skoncil som na povodnej este v SK korunach
Dovolim si tvrdit ze vydrzia Palimu az do smrti
Za 50 eur nie je co riesit
no, aj kožené topánky sa ti môžu pokaziť, záleží od technológie výroby
daj do gúgla ´hydrolýza PU´
Dovolim si tvrdit ze vydrzia Palimu az do smrti
Za 50 eur nie je co riesit
Ale nevyzeralo to tak, že by tých topánok mali málo, ešte tam mali podobný model bez goretexu.
Topánky mám goretexové Garmonty, šupiny na sklznici vydávajú srandovný zunivý zvuk. Pekne sa dalo ísť aj medzi stromy do panenského snehu. Kupoval som v Alphasporte na Vysokej. silva – veľká vďaka za pomoc.
Tie Garmonty to musel byť nejaký poriadne starý model nie? Už dosť dávno nerobia skialp / BC lyžiarky.
Pevne verim,ze vo februari ich este v prasane vyskusas
A nemas za co,zelam ti tie najkrajsie zimne zazitky na nich
Topánky mám goretexové Garmonty, šupiny na sklznici vydávajú srandovný zunivý zvuk. Pekne sa dalo ísť aj medzi stromy do panenského snehu. Kupoval som v Alphasporte na Vysokej. silva – veľká vďaka za pomoc.
ja mám asi 6te goracove boty, bez neho ani nekupujem, jesenne nízke a zimné vysoké,
ked je na jesen mokrá tráva a rosa, aides dlhšie vždy sa hodí, a zimne zas ked je mokrý sneh impregnácia casom pustí.... a komfort hned klesá, zima na nohy, mokro....
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20