Bežkovanie
Pred oteplením a dažďom si ešte užiť aspoň časť trasy z Krásna nad Kysucou do Novej Bystrice. Pekne to tam majú.
mea culpa - precital som si to s NEporozumenim. prislo mi, ze na lyze s viazanim pilot, chce topanky NNN lebo SNSky sa mu dotrhali
Všetko dobre poznám, čo to som už obuval 😁
Steve nikde nespominal, že sns a nnn sú kompatibilné, len že salomon PROLINK by mal byť nnn.
Mňa to tiež pred par rokmi trochu miatlo.
Áno sedí. Viď foto vyše.
Pisal som o možnej kompatibilite"Mate skúsenosť , je ten ich Prolink (viazanie ) plne kompatibilné zo sys. NNN",
ale už som to dohladal, tak idem kombinovat lyže Rosignol a asi lyž. Salomon (Prolink).
Tou kompatibilitou som myslel viac menej či to na 100% " sedí, či tam nie je nejaké jemné "šuchanie"..., nepresnosť
SNS PILOT je/bol iny standard.
na tej fotke podražok zľava:
salomon prolink (NNN); salomon SNS; salomon SNS Pilot
salomon PROLINK, co je vlastne NNN.
no som si spomenul ...mne s to s tou topankou stalo na 3-dnovom vylete v Jesenikach. Spali sme tri noci na Švýcarne a mne sa hned prvý den stalo to iste. Nastastie som tam mal druhe topanky, ktore boli uplne nove a chcel som ich tam neskor vyskusat, ci nebudu tlacit, kdesi ominat, robit odtlaky...atd. no tak som sa po 1km vratil na chatu, prezul a hodinu stíhal partiu na hrebeni.
..tie dodrbane trate to je klasika a neurobis s tym nic. predvcerom som "nadabil" na miesto, kde bolo v stope nasrate od cloveka. stalo sa mi to uz 2x.
možeš mi do PM pustit link, ktory pojednava o tom, že SNS a NNN su navzajom kompatibilne ?
pozri si iba podrazky. NNN ma dve drazky, ktore dosadaju do dvoch "kolajniciek" na viazani...SNS ma jeden široky žľab. Ak by aj sirka zlabu na NNN bote bola dostatocna, musel by si na podrazke vysekat to vnutro medzi drazkami a odbrusit druhy pin na topanke alebo urobit nan miesto na viazani. Zaruka preč. Toto si myslim :-)
nemame zatial ladovu krustu. ale obcas chytis hlinu. dnes uz bola stopa natiahnuta ( aj rozdrbana od pesiakov, zveriny, jeepu ... :-D ), tak uplna pohoda.
Na tej ladovej kruste asi nic moc, nie?
dnes som umyl 3 rocne blato z beziek 🤣 jedna topanka KO - odtrhnuta spicka podrazky, som rad ze to vydrzalo domov.
Ahoj, dnes som zistil že moje bež. topanky Salomon ((SNS-Pilot) sú za zenitom-trhajú sa. Ale zaspal som dobu a vidím že už aj Salomon prešiel na NNN. Mate skúsenosť , je ten ich Prolink (viazanie ) plne kompatibilné zo sys. NNN ? (pôvod. Rotafela).
Podľa popisu by mal byť , ale predsa len praktická skúsenosť niekoho ?
Vo Velkých Karloviciach zatiaľ bežkársky raj.
Na tú zrážkovú biedu nie úplne zle podmienky.
Sobota Belianská dolina - Havranovo
Dnes Necpalská dolina - Balcierovo
Pre Staru Myjavu a okolie sleduj fb Kopanice v pohybe https://www.facebook.com/share/p/1Cis6YeXMz/
Ahojte mate niekto aktualne info ako to vyzera hlavne na skejt napr. na Kohutke alebo Starej Myjave? Pripadne inde na zap. Slovensku? Chcem zajtra vybehnut. Vdaka
posledný komentár: 9. 1. 2026 o 11:02