Bežkovanie
Dnes fajn, ale pri pohľade na predpoveď to asi pôjde rýchlo dolu. V Belej-Duliciach ešte hmla ale od konca dediny už slniečko.
To tak býva už pravidelne, ak nie traktor tak skútre...
Tak za dva dni sa podmienky neskutočne zmenili. Včera už aj sanitka (Pani v zjazde na Greguše smer od Kasarni) ,
Podvečer tam je rušno ako v central parku a na tej stope to poznať. Do toho ten odmäk...
Začínajú byť pre bežkárov ťažké časy. Ideálne počasie a podmienky bývajú už len tak dva -tri dni a potom zmena...
s pod čemerky po greguše prebehnute stopy traktorom
Ano jednopolohova platna. Polohu nemenim takze mi to bolo relativne jedno. Akurat to bola celkom robota vyvazit aj s viazanim a namontovat bez utahovacky. Este teraz mam na dlani stopu po mozole.
K tej zmene polohy podla velkosti topanky...podla mna sa tym zmeni aj vyvazenie bezky a nebude stred v bode upnutia hrazdicky. Ja som to napriek vacsej nohe nechal vyvazene v mieste upnutia.
Dá sa od parkoviska na Podbánskom.
Po horáreň je síce cesta odhrnutá, ale nie na asfalt, tak sa dá ísť v pohode na lyžiach, korčuliari sa točili len tam. Od horárne ďalej stopa pravidelne prešliapavaná a zafukovaná.
posledný komentár: 9. 1. 2026 o 11:02