V zime je mojím alternatívnym športom k cyklistike beh na lyžiach. Ale tejto zimy som vzhľadom na "veľmi priaznivé podmienky" ešte svoje bežky ani nevidel. Už som aj pribral. /ale zatiaľ len o 2 kg/.
Ale som optimista a verím že v dohľadnej dobe nasneží.
ja zase skialpinizmus,ale fakt je to o nicom tento rok...Ale v sobotu sa nam podarilo Skalnate pleso-Lomnicke sedlo,celkom fajne bolo a nakoniec aj slniecko vyslo Predtym sme skusili 2 hodinky lyzovania v Lopusnej doline kto pozna,ale o nicom-nebolo zasnezene az dohora,kopa ludi-5 minut lyzovania a 20 v rade na vlek s ruskymi turistami...
Lyzovat nelyzujem ale chodim na bezky. Tento rok je to zatial velka bieda a uz ma toto teplo nebavi. Ked je uz takto nech je potom aspon do 20h svetlo. Asi vytiahnem bike.Nech zije jar
ja som bajk ešte neodložil a určite neodložím ale na sneh sa tiež neviem dočkať. po tom blate neje sranda .. sneh je predsa lepši a možno vyberiem aj lyže. len keby vleky neboli také drahé
nikto, koho poznám nema bežky a sám neje sranda ale inač bežsky sa mi páčia. len neviem, či by moja kondička na to stačila je to teda o dosť namahavejšie ako bajk
V zime je mojím alternatívnym športom k cyklistike beh na lyžiach. Ale tejto zimy som vzhľadom na "veľmi priaznivé podmienky" ešte svoje bežky ani nevidel. Už som aj pribral. /ale zatiaľ len o 2 kg/.
ja som pribral 7kg ...ale nevadi mi to,skor naopak,som rad. Konecne uz nie som taky vychrtly ...ale je zo mna poradny chlap
no a k lyzovaniu ... je to smutne s tym pockom no...Ja milujem lzyovanie...a ako naschval bike mam teraz rozobraty,takze ani nebikujem.navyse som v praci denne az do tmy,takze by som si aj tak moc nezajazdil.
chodte do tatier na strbske pleso tam sa lyzuje ale podla obrazkov co su na nete to vyzera velmi bidne ale aj na jahodnej sa lyzovala ale teraz uz asi nie no neviem
lyžuje sa aj na jahodnej včera som to videl svah je rozdeleny na polovicu a na tej strane kde sa lyžuje je tak maximalne 10 cm snehu (ak sa to tak dá nazvať) a ku vleku sa prechadza po blate ale zrejme to ľuďom nevadí
boze to tam teda musi vyzerat ale uz by som sa isiel lyzovat ale v takych podmienkach..................... uz by mohlo snezit poriadne aby sa dalo lyzovat alebo aspon nech sa vsetko vysusi nech neni blato a voda a aby sa dalo ist bikovat
fajn téma... až na to že som si tento rok zaobstaral úplne novú bežkarsku výstroj a zatial sa na ňu len smutne pozerám ono to bikovanie v tom blate tiež nie je to pravé orechové
ja zase skialpinizmus,ale fakt je to o nicom tento rok...Ale v sobotu sa nam podarilo Skalnate pleso-Lomnicke sedlo,celkom fajne bolo a nakoniec aj slniecko vyslo Predtym sme skusili 2 hodinky lyzovania v Lopusnej doline kto pozna,ale o nicom-nebolo zasnezene az dohora,kopa ludi-5 minut lyzovania a 20 v rade na vlek s ruskymi turistami...
Cav, pocuj mohol by si napisat nieco viac o skialpe?...Myslim ze som celkom zdatny lyziar a lakalo by ma to skialpovanie. Treba na to nejake specialne viazko, alebo aj lyze a jak je to s tymi pasmi? nepindaju vlekari ked v nejakom stredisku slapes vedla svahu? A tak ked niekoho nieco k tomu napadne tak sa kludne prejavte...
ahojte!zajtra idem na skialp,rano sa rozhodne že kde,ale asi na solisko,tam su ake take podmienky,už sa tešim jak pridem hore na chatu,dobre spoceni a potom to pivko chuti neuveritelne dobre
Cav, pocuj mohol by si napisat nieco viac o skialpe?...Myslim ze som celkom zdatny lyziar a lakalo by ma to skialpovanie. Treba na to nejake specialne viazko, alebo aj lyze a jak je to s tymi pasmi? nepindaju vlekari ked v nejakom stredisku slapes vedla svahu? A tak ked niekoho nieco k tomu napadne tak sa kludne prejavte...
No co k tomu chces vediet?Potrebujes skialpove lyze,lyziarky,viazanie,pasy a klasicke palice(najlepsie teleskopicke) a samozrejme dobre oblecenie,hora je nevyspytatelna...Ja zase tak casto,neslapem,som rad ked sa dostanem parkrat za zimu,bud nieje sneh alebo cas.Osobne to do buducna nevidim moc dobre,kazdym rokom je toho snehu akosi pomenej
Zatial som sa nestretol s tym zeby niekto nadaval ked slapem do kopca,chodim pekne po kraji,nikomu nezavadzam.Najlepsie ked si to parkrat pozicias v pozicovni alebo od niekoho,vyskusas a potom uvidis ako sa ti to zapaci
V prvom rade okuliare musia sediet do prilby, tzn najprv prilbu a potom následne okulky,
nie je velmi príjemne ked máš fúgu na čele medzi prilbou a brilkami
prilbu takú, aky sa v prípade potreby dala dat pod ňu tenká čiapka...alebo kukla (ked je velmi zle)
nechcem robit reklamu ale Giro ma celkom dobre modely, ked budeš v KE zajdi do Isaka, Peter tam mal celkom zaujimavy výber, alebo volaj JaNa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a k lyzovaniu ... je to smutne s tym pockom no...Ja milujem lzyovanie...a ako naschval bike mam teraz rozobraty,takze ani nebikujem.navyse som v praci denne az do tmy,takze by som si aj tak moc nezajazdil.
No co k tomu chces vediet?Potrebujes skialpove lyze,lyziarky,viazanie,pasy a klasicke palice(najlepsie teleskopicke) a samozrejme dobre oblecenie,hora je nevyspytatelna...Ja zase tak casto,neslapem,som rad ked sa dostanem parkrat za zimu,bud nieje sneh alebo cas.Osobne to do buducna nevidim moc dobre,kazdym rokom je toho snehu akosi pomenej
Zatial som sa nestretol s tym zeby niekto nadaval ked slapem do kopca,chodim pekne po kraji,nikomu nezavadzam.Najlepsie ked si to parkrat pozicias v pozicovni alebo od niekoho,vyskusas a potom uvidis ako sa ti to zapaci
ja sa tesim na teplo
Kandidat na kupu:
http://www.uvexsports.sk/eshop/freeride/36-x-ride.html
A mozno aj tato nebude zla:)
http://www.omv.sk/portal/01/sk/kcxml/04_Sj9SPykssy0xPLMnMz0vM0Y_Qj4o3i_c1sPRw8ww1CnU0MXL39gmOtwg0BCnFJmXobKIfiV9PgKWTd6ihY4iLk4mFSVCYS7yxuSluPUHF2fq-Hvm5qfre-gH6BbmhEeWOjooAIa-Z_Q!!/delta/base64xml/L3dJVkEvd0RNQUJrQUVnQSEhLzRJVUdSWVFnL182X00wOUhGSVUyVUE0OEtRNzNfVFRSL183X00wOUhGSVUyVUE0OEtRNzNfMUs1UA!!
nie je velmi príjemne ked máš fúgu na čele medzi prilbou a brilkami
prilbu takú, aky sa v prípade potreby dala dat pod ňu tenká čiapka...alebo kukla (ked je velmi zle)
nechcem robit reklamu ale Giro ma celkom dobre modely,
ked budeš v KE zajdi do Isaka, Peter tam mal celkom zaujimavy výber, alebo volaj JaNa