No, zima sa uz blizi, ja budem tento rok mat celkom dlhu "dovolenku" cez zimu a potom aj okolo velkej noci, tak by som sa rad vybral lyzovat dakam poriadne...
Co odporucate? U nas to mam prejazdene, tak skor zahranicie (Alpy). S ohladom na to, aby to nebolo extremne daleko, nebolo to extremne drahe, ale hlavne - aby to malo freeride zony a poriadne zjazdovky... Nieco na styl (aspon) nasho Chopku...
ak si kupis sezonny skipass tie ceny su dost zaujimave:
http://www.jasna.sk/cenniky/skipassy/predpredaj-skipassov/sk/zima/
Nevyhodou Chopku je jeho velka preplnenost v sezone - a jeho caro naopak v takmer uplnej prazdnosti mimo sezonu.
takto musim planovat dovolenku a ist na istotu. v tomto su les 3 vallees idelane - velka kapacita, vela moznosti na vyblaznenie a poriadna nadmorska vyska. len trochu daleko.
co sa tyka zimy, tak slubne sa to vyvijalo v oktobri a teraz uplna muka. az mam strach ze aj saalbach so svojou o nic vyssou nadmorskou vyskou ako jasna je dost riskantny biznis v januari.
to prepojenie je OK v saalbachu, preto ma to laka. dik za zhodnotenie asi to checknem takto v zime a potom este niekedy v lete alebo na jesen s bikom. vraj je to super miesto na mtb tury.