SKIALP
ja zas mám nervy na tulenov a povalovačov, čo si to ustelu v strede zjazdovky rovno pod hranou... niekolko krát som sa pri prutkom brzdení skoro dolámal, aby som im chrbtice nedolámal .
pripajam sa.. raz som sa kvoli tomu zrubal. od vtedy brzim tak ze nehladim ci ich zasypem snehom alebo nie. ked to je zvladnutelne tak sa snazim zasypat
ja zas mám nervy na tulenov a povalovačov, čo si to ustelu v strede zjazdovky rovno pod hranou... niekolko krát som sa pri prutkom brzdení skoro dolámal, aby som im chrbtice nedolámal .
(so zatemneným zrakom budú smerom hore bojovať s virtuálnym súperom a smerom dole so sebou a zjazdovkou na ultra light špeci výstroji)
ja tam chodím raz 2x do roka.... ked je inde este malo snehu.... samozrejme krajom poza zábrany ak sa dá, v skorých ranných hodinách ked este nesu davy.
aj keď ľudia čo nemajú za humnom zasnežený kopec a "pánbožko sa s perínbabou v poslednej dobe dlhodobo rekreuje" niekde v Karibiku
a nechce sa mu do práce, veľa inej možnosti nemajú ...
komu niet rady .....tomu niet pomoci ... (po SK, kto nemá vlastnú hlavu a rozum ...tomu treba mierne dopomôcť)
napr. voľne sa pohybujúci "fitnes skilyžiari" (aj stredom zjazdovky) niekedy aj s voľne sa pohybujúcim psom s hlavou sklonenou smerom na viazanie ... lebo veď včera "TO DAL Fero za 24 minút" tak ja dnes musím za 26:99
a nič okolo seba ma nezaujíma ....
detto vystrojené a "vymódene" dievčinky smerom na ŠTART bojujúce s chýbajúcou kondíciou a nutnosťou svojkovať sa každých 39 metrov
http://www.jasna.sk/lanovky-a-zjazdovky/upozornenie-pre-skialpinistov-a-lyziarov/
pre "fitnesákov"
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20