SKIALP
na Magurku autom, bacha treba retaze...potom peso po zltej do sedla, odtial uz na lyziach po hrebeni na Durkovu...no a tam uvidis ako
1. plus: vyslap, aj napriek nie velmi cistej oblohe, nam sprijemnoval dost intenzivny meteoricky roj, ani neviem, ze okolo lucie sa deje nieco taketo...
2. plus: stihli sme vychod slnka, ten vzdy potesi
3. plus: genialna ranna mencestrova lyzovacka na juh na krupovu bez lanovkarov...
4. plus: dalo sa slapat cez zadne derese, aj ked nebolo moc snehu, ale aspon sme nemuseli davat pozor na riadene strely
totalne minus: zjazd na sever na mojich garniziach po tom lade + riadene strely
a este snad jedno plus, opacil som na ceste spat regiojet, za celkom lacny peniaz sa da kulturne odviest + pohlad na tie stewardky tiez vie sprijemnit cestu
par
A radsej nosit lyze po doline ako sa tlacit na tom preplnenom Chopku na zjazdovke
1h22/850vm/7km
dole pod oknom na písanie je prehladávať, tam nájdeš svoju foto prípadne aj viac ideálne do 500kb a odošleš príspevok
Tak to som nebol ja ... mne dali pivo hned pri bare a k stolu som sa neprepracoval ...sedel som na lavicke pri vstupnych dverach. Vdaka za radu uz som si to vsimol
dole pod oknom na písanie je prehladávať, tam nájdeš svoju foto prípadne aj viac ideálne do 500kb a odošleš príspevok
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20