SKIALP
ako na promenade.
zihadlo: tiez uz boli lyze v skrini, ale ked som sa na ne cez tyzden pozrel, dostal som chuť. Kebyze nemam tak vela roboty asi by som na Chopku zakvasil tyzden..............
Na prvy zlab sa nezabuda
ako na promenade.
zihadlo: tiez uz boli lyze v skrini, ale ked som sa na ne cez tyzden pozrel, dostal som chuť. Kebyze nemam tak vela roboty asi by som na Chopku zakvasil tyzden..............
Parádne fotky! Možno sme sa aj stretli, sral som na hrebeni
lh4.googleusercontent.com
obloha modrá
lh6.googleusercontent.com
lh3.googleusercontent.com
žľaby sú stabilné
chalani ukazovali ako sa robia sondy
a potom sme cupkali nazad hore
lh5.googleusercontent.com
PS: a sme mali aj zázračnú škatuĺku s videosnímaním, takže som prvýkrát v živote dačo uploadol na youtube. Sakra dlho to trvá, takže tak skoro to opakovať nebudem.
Pozor amatérske videá.
Parťák pod Baraním sedlom:
http://www.youtube.com/watch?v=45EEOk5JkvE
Ja v hornej časti flašky:
http://www.youtube.com/watch?v=gqIn8rAb6fU
Nedela 6.3.2011 - Kvoli pocasiu padol len Chopok. Od Lukovej je to vyfukana ladova zloba ale sutrom sa da s prehladom vyhnut. Zlaby som radsej neskusal.
snehu malo, ladove ale pobede pekne potopene. slniecko pieklo....vietor len na vrchole.pravou stranou okolo kozieho plesa hore a druhou stranou dolu , s5 do sedla a kozie plesa,paradny zjazd v kosovke ladove korytko, az na parkovisko
vsetko zmrzle ale
Parada, predposledna vystupova fotka je naj.
Trošku off topic, tak sorry - v akom termine robievate tú hrebeňovku - možno by som sa pridal. Z CA idete po červenej TZ?
My zvyknene každý rok koncom leta urobiť predĺžený víkend v Makove a odtiaľ robíme výjazdy do okolia, vrátane hrebeňa Javorníkov...
snehu malo, ladove ale pobede pekne potopene. slniecko pieklo....vietor len na vrchole.pravou stranou okolo kozieho plesa hore a druhou stranou dolu , s5 do sedla a kozie plesa,paradny zjazd v kosovke ladove korytko, az na parkovisko
vsetko zmrzle ale
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20