SKIALP
Neda, este je malo snehu , treba pockat.
vsera sme si dali nocny na inovec: hore -13. snehu malo, vecsina sa roztopila min tyzden, na zjazdovke velmo opatrne
ale veselo
Viac tu: post452097.html#p452097
nad hranicou lesa vyfukane, skoro bez snehu....-6, fucak,snezenie
7,6km/900m
novy prasan naparadu
utocna zostava : felto, bilec,peto a ja
Tych oblasti bude vzdy menej ako budu pouzivatelia potrebovat.
Idealne by bolo dat tam moznost comoboxu + ak to nenajdem vo vybere, tak dat to rucne. Mozem doplnit.
nie je, skor mi islo o znizenie moznosti duplicitnych nazvov jednotlivych oblasti a nasledne jednoduchsie sortovanie podla oblasti. (Napr Žiarska dolina versus ziarska)
TOTO SA DA DOPLNIT. GOOD POINT.
, na vyber datumov pouzil jquery datepicker,
NEDA SA
oblast v ramci pohoria riesil bud comboboxom alebo selectom s vybranymi oblastami v ramci pohoria,
DA SA, ALE OBLASTI JE STRASNE VELA, JE TO AZ TAKA ROBOTA TO NAPISAT?
... ale neviem ako je na tom google a ako sa napriklad taky formular tvori. Tiez by bolo dobre aby sa dal formular vyplnov a podmienky prezerat i z mobilnych zariadeni.
Z MOBILU SA TO POZERAT DA
Inak je to paradicka
DIKES
Inak je to paradicka
co sa tyka zobrazenia, este existuje takyto pohlad na tabulku:
https://spreadsheets.google.com/lv?key=tuMnOnTmxWlB_nUI43x1wvQ&f=true&gid=5
vo formatovani je google slaby. Preto som za heslo: obsah je dolezitejsi ako forma.
Condensed view je ok. Skús ešte základné orámovanie, každý nepárny riadok sivý podklad a nultá beta verzia je hotová.
Fotky sa vkladat nedaju, to je prave limit googla. Ale dal som tam speci priestor na link na fotogaleriu.
Google ma podmienene formatovanie, farebne sa to da sprehladnit. Pozri druhy sheet v tej tabulke (condensed view).
Poprehadzovat stlpce je najmensi problem.
Ale su veci, kde ma google platforma vyrazne limity. Postupne prichadzam na to ake...
Po dohode s SSA by moj formular nahradil, to, co je tam teraz. Ale predtym zbieram nazory, ci by to vobec bolo vitane ako pozitivna zmena. Mozno sa mylim a moj formular a prehlad nie je krokom spat.
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20